Εριέττα Κούρκουλου: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και το όνομα που θα πάρει ο γιος της

Πατούλια Κατερίνα
Εριέττα Κούρκουλου: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και το όνομα που θα πάρει ο γιος της

Σύντομα, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση θα υποδεχτεί τον γιο της Νίκο.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έχοντας μιλήσει ανοιχτά για την μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης με την οποία ήρθε η πρώτη εγκυμοσύνη, είχε ποζάρει στα μέσα του φθινοπώρου με μια μπλούζα με τη φράση «next generation loading» και είχε αποκαλύψει πως έχει ξεκινήσει το ταξίδι της μητρότητας και για την ίδια:


https://www.instagram.com/p/CVIJUu1o8KH

«Μια φωτογραφία στο ίδιο σημείο, αλλά με μια πολύ διαφορετική ανακοίνωση και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου βράχος όλο αυτό τον καιρό. Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά. Χωρίς την δική σας αγάπη και υποστήριξη δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’αυτό», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Εριέττα.

erietta

Εριέττα Κούρκουλου: Η συγκινητική αποκάλυψη για την απώλεια του μπαμπά της

Το νέο μήνυμα, η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και το όνομα που θα πάρει το αγοράκι

Η πρόσφατη απουσία της Εριέττας Κούρκουλου από τα social media και ειδικά από το Instagram στο οποίο υπήρξε ενεργή τον τελευταίο χρόνο, θορύβησε τους followers της αλλά όπως η ίδια έσπευσε να διευκρινήσει δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Η 28χρονη πόζαρε με φουσκωμένη κοιλιά στον φακό του Bill Georgoussis και μίλησε για τον Νίκο, τον γιο της που σύντομα θα έρθει στον κόσμο:


https://www.instagram.com/p/CZHjyAcIqyp

«Με μεγάλη συγκίνηση διαπίστωσα σήμερα, ότι έχω λάβει πολλά μηνύματα ανησυχίας από εσάς γιατί έχω καιρό να ανεβάσω κάτι. Εκτιμώ ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και θέλω να σας πω ότι είμαστε και οι τρεις πολύ πολύ καλά. Διανύουμε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μας και συγχρόνως την πιο δημιουργική. Έχω πάρει λίγο χρόνο για να χαρώ αυτό το τελευταίο διάστημα πριν έρθει ο Νίκος μας, με τον Βύρων, την οικογένειά μου και τους στενούς μας φίλους (δίποδους και τετράποδους). Υπόσχομαι να επιστρέψω σύντομα γιατί όπως λέω πάντα, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε», έγραψε χαρακτηριστικά η Εριέττα.

Ο γιος της θα πάρει το όνομα Νίκος και δεν προκαλεί εντύπωση μιας και η Εριέττα έχει μιλήσει πολλές φορές για την απώλεια του πατέρα της από καρκίνο.

«Ήμουν 13 ετών και έπνιξα τον πόνο μου σε κακές συνήθειες και μου βγήκε σε θυμό. Μετά την εφηβεία κατάφερα να το αντιμετωπίσω πιο σωστά» έγραψε χαρακτηριστικά για τον Νίκο Κούρκουλο ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2007 μετά από μάχη με τον καρκίνο ενώ την Παγκόμια Ημέρα κατά του Καρκίνου είχε γράψει:

«Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου σήμερα και πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε αγαπημένα μας πρόσωπα που πάλεψαν ή παλεύουν ακόμα αυτή την άδικη αρρώστια με πίστη, θάρρος και δύναμη. Ο δικός μας μπαμπάς διαγνώστηκε όταν εγώ ήμουν περίπου 6 χρονών και ο μικρός μου αδερφός νεογέννητο. Αυτή η αρρώστια μας στέρησε έναν από τους δύο σημαντικότερους ανθρώπους μας, χρόνια πριν χάσει την ζωή του από αυτήν. Μας τον στέρησε τις ημέρες που πονούσε και προσπαθούσε να μας το κρύψει... μας τον στέρησε στις στιγμές (γενέθλια, Χριστούγεννα, Πάσχα) που θα έπρεπε να γιορτάζουμε αλλά υπέβοσκε ο φόβος ότι ο χρόνος του τελείωνε... μας τον πήρε όταν έχανε την υπομονή του και θύμωνε με την ζωή και με εμάς», είχε αποκαλύψει η Εριέττα Κούρκουλου για την μάχη του πατέρα της.

Την 21η Οκτωβρίου, η Εριέττα είχε μιλήσει στην εκδήλωση The Economist: Demographic Challenges & Gender Equality Policies για την διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης από τον πέμπτο πια μήνα κύησης. Σήμερα, η 28χρονη βρίσκεται λίγες εβδομάδες πριν την απόκτηση του γιου της, στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης πια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Εριέττα Κούρκουλου εμπνέει όλες τις γυναίκες που προχωρούν σε υποβοηθούμενη αναπαραγωγή

Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Η απρόσμενη κίνηση που συγκίνησε το Instagram

Εριέττα Κούρκουλου: Η συγκινητική αποκάλυψη για την απώλεια του μπαμπά της