H Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έγινε μαμά για πρώτη φορά: Το πρώτο τρυφερό post

Πατούλια Κατερίνα
H Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έγινε μαμά για πρώτη φορά: Το πρώτο τρυφερό post

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση ανακοίνωσε μέσω Instagram πως έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στις 21 Μαρτίου 2022, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της.

Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου της


https://www.instagram.com/p/CbcWNaQswh0

«Ο γιoς μας Νίκος Βασιλειάδης Κούρκουλος γεννήθηκε 21.03.22. Ευχαριστούμε τον κύριο Πάντο, το @mitera.gr την μαία μας την Δήμητρα και την @katie_ge @irois_gr που μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση ενός τοκετού που θα μας μείνει για πάντα αξέχαστος», έγραψε χαρακτηριστικά η Εριέττα.

Το όνομα που θα πάρει ο γιος της

Ο γιος της θα πάρει το όνομα Νίκος και η Εριέττα έχει μιλήσει πολλές φορές για την απώλεια του πατέρα της από καρκίνο.

«Ήμουν 13 ετών και έπνιξα τον πόνο μου σε κακές συνήθειες και μου βγήκε σε θυμό. Μετά την εφηβεία κατάφερα να το αντιμετωπίσω πιο σωστά» έγραψε χαρακτηριστικά για τον Νίκο Κούρκουλο ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2007 μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Λίγο πριν γεννήσει και ποζάροντας με φουσκωμένη κοιλίτσα, η Εριέττα, είχε γράψει για την απουσία της από τα social media:

«Με μεγάλη συγκίνηση διαπίστωσα σήμερα, ότι έχω λάβει πολλά μηνύματα ανησυχίας από εσάς γιατί έχω καιρό να ανεβάσω κάτι. Εκτιμώ ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και θέλω να σας πω ότι είμαστε και οι τρεις πολύ πολύ καλά. Διανύουμε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μας και συγχρόνως την πιο δημιουργική. Έχω πάρει λίγο χρόνο για να χαρώ αυτό το τελευταίο διάστημα πριν έρθει ο Νίκος μας, με τον Βύρων, την οικογένειά μου και τους στενούς μας φίλους (δίποδους και τετράποδους). Υπόσχομαι να επιστρέψω σύντομα γιατί όπως λέω πάντα, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε», έγραψε χαρακτηριστικά η Εριέττα.


https://www.instagram.com/p/CZHjyAcIqyp

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έχοντας μιλήσει ανοιχτά για την μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης με την οποία ήρθε η πρώτη εγκυμοσύνη, είχε ποζάρει στα μέσα του φθινοπώρου με μια μπλούζα με τη φράση «next generation loading» και είχε αποκαλύψει πως έχει ξεκινήσει το ταξίδι της μητρότητας και για την ίδια:



«Μια φωτογραφία στο ίδιο σημείο, αλλά με μια πολύ διαφορετική ανακοίνωση και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου βράχος όλο αυτό τον καιρό.

Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά. Χωρίς την δική σας αγάπη και υποστήριξη δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’αυτό», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Εριέττα Κούρκουλου εμπνέει όλες τις γυναίκες που προχωρούν σε υποβοηθούμενη αναπαραγωγή

Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Η απρόσμενη κίνηση που συγκίνησε το Instagram

Εριέττα Κούρκουλου: Η συγκινητική αποκάλυψη για την απώλεια του μπαμπά της