Σασμός: Η Αργυρώ λυγίζει για τον Αστέρη και κάποιος προσπαθεί να απειλήσει τον Μαθιό

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η Αργυρώ λυγίζει για τον Αστέρη και κάποιος προσπαθεί να απειλήσει τον Μαθιό

Ακόμη και η Καλλιόπη δεν θα αντέξει από την συναισθηματική ένταση μέσα στο δικαστήριο. 

Ο έρωτας τους μπορεί να οδηγήθηκε στην καταστροφή, αλλά δεν έσβησε. Αυτό θα το διαπιστώσουμε σήμερα στον Σασμό του Alpha, μεταξύ του Αστέρη και της Αργυρώς. Δύο λόγια, μία ματιά και ένα γράμμα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην μεταξύ τους σχέση. Ενώ στην σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής θα παίξει ρόλο ένας αυτόπτης μάρτυρας του έρωτά τους. Ο οποίος είναι ικανός να καταστρέψει τα πάντα.

Κινδυνεύει να τους ρεζιλέψει στο χωριό

Ο Διακομανώλης θα πιάσει επ'αυτοφώρω τον Μαθιό και την Βασιλική σε αυτές τις συνηθισμένες τους εξορμήσεις στην φύση που συνοδεύονται από αγκαλιές και φιλιά, όπως κάνει κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. Παρεπιπτόντως μία θερμή παράκληση στην παραγωγή από την πλευρά των τηλεθεατών. Καλό θα ήταν να βρουν και άλλα location για αυτές τις στιγμές τους, γιατί εδώ και 7 μήνες, βλέπουμε το ίδιο βουνό (ο Υμηττός) την ίδια στροφή και το ίδιο δάσος. Και για να γυρίσουμε στα σοβαρά, εκείνος απειλεί ότι θα τους κάνει ρεζίλι στο χωριό, αποκαλύπτοντας τον δεσμό της χήρας με τον ξάδελφο του συγχωρεμένου άντρα της. Ο Μαθιός αποφασίζει πριν το μάθουν οι άλλοι από τον συγχωριανό του, να τους το πει ο ίδιος. Η Βασιλική ωστόσο φοβάται τις αντιδράσεις.

https://www.instagram.com/p/CcSweFnKovN

Εκείνος που δεν φοβάται πια είναι ο Αστέρης. Δεν τον νοιάζουν οι σκληρές κουβέντες που άκουσε από τον Άγγελο. Ούτε και εκείνα τα σπαραχτικά λόγια της Μαρίνας. Αυτό που τον νοιάζει είναι η Αργυρώ. Από την οποία ζητά - σε μία συγκλονιστική σκηνή απόψε- να τον κοιτάξει μοναχά μία στιγμή, στα μάτια. Η φωνή του αντηχεί σε όλο το δικαστήριο και όλοι παγώνουν. Ναι, θα τον κοιτάξει η Αργυρώ. Και η καρδιά της θα πάψει να είναι παγωμένη.

Η Βασιλική θα θελήσει να της δώσει το σημείωμά του, θα αρνηθεί αρχικά και η Άσπα θα το πάρει για να της το δώσει αργότερα. Η Αργυρώ διαβάζει μία συγγνώμη και σπαρακτικά λόγια που θα την κλονίσουν. Από την μία είναι η αγάπη στον αδελφό της και από την άλλη το μίσος για τον άντρα που αγάπησε και τον δολοφόνησε. Το μίσος όμως κρύβει αγάπη. Η Αργυρώ θα λυγίσει στον τάφο του Πέτρου και μόνο η φυγή από την Κρήτη φαντάζει πια η μόνη παρηγοριά.