Το είπε η Δανάη Μπάρκα: «Παντρεύομαι! Γιαγιά, ετοιμάσου!»

Νατάσσα Σχοινά
Το είπε η Δανάη Μπάρκα: «Παντρεύομαι! Γιαγιά, ετοιμάσου!»

Η Δανάη Μπάρκα έπιασε την ανθοδέσμη και έστειλε μήνυμα στη γιαγιά Τούλα.

Λίγο να έχεις παρακολουθήσει την επικαιρότητα της showbiz και τη Δανάη Μπάρκα, γνωρίζεις για την αξιολάτρευτη γιαγιά της, «γιαγιά Τούλα». Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μιλάει πολύ συχνά για εκείνη και την εμφανίζει συχνά-πυκνά στον λογαριασμό της στο Instagram.

Από τα αποσπάσματα που έχουμε δει, γιαγιά και εγγονή δείχνουν να είναι πολύ δεμένες, αλλά υπάρχει ένα θέμα στο οποίο δεν τα βρίσκουν -ακόμη-: ο γάμος. Η γιαγιά Τούλα, όπως κάθε γιαγιά, ονειρεύεται να δει την εγγονή της νυφούλα και, μάλιστα, πολλά ανάλογα βίντεο έχουν κυκλοφορήσει με πιο χιουμοριστική διάθεση.

Η Δανάη Μπάρκα έπιασε την ανθοδέσμη

Ξαφνικά, αργά το βράδυ της Πέμπτης, ένα βίντεο έφτασε στο Instagram, το οποίο έκανε repost η Δανάη Μπάρκα. Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου εμφανίστηκε σε εξωτερικό χώρο να της πετάνε μία γαμήλια ανθοδέσμη και να την πιάνει δίχως να μπορεί να πιστέψει το μέγεθος της ευτυχίας.


Φυσικά, το βίντεο αποτελεί μία καθαρά χιουμοριστική λήψη, πιθανότατα επειδή έχει συζητηθεί πολλές φορές δημόσια το συγκεκριμένο θέμα. Πάντως, η Μπάρκα το έκανε repost και έγραψε πάνω: «Παντρεύομαι! Γιαγιά, ετοιμάσου!». Ό,τι ακριβώς θέλει να ακούσει η γιαγιά Τούλα από τα χείλη της.

Δανάη Μπάρκα: Ο «όρος» που της έβαλε η γιαγιά Τούλα για να φτάσει τα 100

Η αφιέρωση της Δανάης Μπάρκα στη γιαγιά Τούλα

Η γιαγιά Τούλα έχει γίνει πλέον η αγαπημένη πολλών στο Instagram, αφού πραγματικά το θέαμα μεταξύ αυτής και της εγγονής της είναι πολύ τρυφερό. Πρόσφατα η Δανάη Μπάρκα έκανε μία από τις πολλές αφιερώσεις της στη γιαγιά της γράφοντας ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

https://www.instagram.com/p/Cb4jSurgbA4

«Το γούρι μου. Πριν από κάθε αρχή, πριν από κάθε πρεμιέρα είναι η μέρα της. Αγκαλιές, χαμόγελα, ιστορίες, φιλιά, ευχές και μετά νιώθω λίγο περισσότερο έτοιμη να κάνω το οτιδήποτε ♥️
-
Οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν, οι άνθρωποι που όλη τους την ζωή την αφιέρωσαν στα παιδιά τους, στα εγγόνια τους και μέσα από αυτά αγαπάνε τα παιδιά όλου του κόσμου♥️
-
Η γιαγιά μου. Η φωνή της γιαγιάς μου, το πιο γλυκό νανούρισμα. Η πιο όμορφη ανάμνηση μου.
-
Η γιαγιά με ρώτησε 'τι κάνουν οι φίλοι σου στο Ίντερνετ;;' Και είπα 'έλα να τους στείλουμε ένα βίντεο να ξεχαστούν και να σε δουν να χαμογελάσουν' επειδή τις τελευταίες μέρες είμαστε όλοι περίεργα, και τσουπ, το βίντεο!», έγραψε.