Έλενα Ράπτη: Η εξομολόγησή της για την απόκτηση παιδιού και την υιοθεσία

Ιωάννα Τζανή
Έλενα Ράπτη: Η εξομολόγησή της για την απόκτηση παιδιού και την υιοθεσία

«Από τα 18 μου ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά», εξομολογήθηκε η πολιτικός.

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση παραχώρησε η Έλενα Ράπτη στην εκπομπή «Μαμά – δες» και μίλησε για την οικογένεια, την επιθυμία της να γίνει μητέρα, αλλά και το ενδεχόμενο της υιοθεσίας.

«Ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Από τα 18 μου. Όμως οι συνθήκες της καθημερινότητας και οι πολλές υποχρεώσεις, αυτό το πήγαν πίσω. Το 'χω στο μυαλό μου, στην ψυχή μου, το επιθυμώ και ελπίζω μια μέρα να το πραγματοποιήσω», είπε η 46χρονη πολιτικός.

Οι λεπτομέρειες για το νυφικό της Έλενας Ράπτη και το ιδιαίτερο αξεσουάρ που στόλιζε τον καρπό της

Ο λόγος που - προς το παρόν - δε θα επέλεγε την υιοθεσία

Όσο για το αν θα επέλεγε την υιοθεσία στο μέλλον, σε περίπτωση που ο Θεός δεν της έφερνε δικά της παιδιά, η Έλενα Ράπτη απάντησε: «Είμαι υπέρ της υιοθεσίας, ωστόσο υπάρχουν τόσα πολλά ζευγάρια πολύ νεότερα από εμένα που δεν μπορούν βιολογικά να αποκτήσουν το δικό τους παιδί και αντιλαμβάνομαι ότι έχουν προτεραιότητα».

Ο μυστικός γάμος και ο χωρισμός express

Η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2019 κάτω από άκρα μυστικότητα, τον αστυνομικό Κίμωνα Μπάλλα, ωστόσο οι δυο τους χώρισαν σε διάστημα μικρότερο από δύο χρόνια.

Αν και αρχικά είχε κρατήσει κρυφό τον γάμο της, η πολιτικός ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός λίγες ημέρες μετά με μία ανάρτησή της στο Instagram, ενώ αποκάλυψε λεπτομέρειες για το νυφικό της και τη σχεδιάστρια που το έραψε.

Οι φήμες για κρίση στον γάμο της ξεκίνησαν λίγο μετά τον Μάιο του 2020, ενώ η καλή της φίλη Φαίη Σκορδά επιβεβαίωσε το γεγονός έναν χρόνο αργότερα.

«Ισχύει ότι δεν είναι μαζί. Οι δικοί της άνθρωποι κι εγώ που είμαι φίλη της γνωρίζαμε ακριβώς τι είχε συμβεί. Σαφώς όμως, όταν ξέρεις κάτι προσωπικό, δεν θα το πεις σε καμία εκπομπή. Δεν είναι μαζί τον τελευταίο ένα χρόνο, δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά για την Έλενα Ράπτη και τον αστυνομικό Κίμωνα Μπάλλα.

Πηγή φωτογραφιών: @rapti_elena_official