Ποιος χωρισμός; Rihanna και A$AP Rocky εμφανίστηκαν μαζί στα Barbados

Ποιος χωρισμός; Rihanna και A$AP Rocky εμφανίστηκαν μαζί στα Barbados
2022 Invision

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και η απόδειξη ήρθε με ταξίδι έκπληξη!

Η Rihanna και ο σύντροφός της, A$AP Rocky, όχι μόνο δε χώρισαν αλλά βρέθηκαν πρόσφατα στο αεροδρόμιο των Barbados μαζί και αγαπημένοι. Το ζευγάρι -συνοδευόμενο από την ομάδα της Riri- απαθανάτισε ο φακός να καταφθάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Grantly Adams στη χώρα της Καραϊβικής την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, σε πλάνα που εξασφάλισε το The Shade Room.

Η καλλιτέχνιδα του «Needed Me» εθεάθη στο αεροδρόμιο φορώντας ένα πολύχρωμο μίνι φόρεμα και γόβες, με τα μαλλιά της πιασμένα σε ψηλό κότσο, ενώ είχε δίπλα της τον ράπερ σύντροφό της. Στα πλάνα και το φωτογραφικό υλικό που διέρρευσε στα media, φαίνεται το ζευγάρι να βγαίνει από το αεροδρόμιο και να επιβιβάζεται σε ένα λευκό βαν.

Η απόδραση του ζευγαριού έρχεται μετά τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου για την απιστία του A$AP Rocky με τη σχεδιάστρια Amina Muaddi. Βέβαια αμέσως η σχεδιάστρια έσπευσε να μιλήσει ανοιχτά για το «αβάσιμο ψέμα»

Ψέμα ο χωρισμός της εγκυμονούσας Rihanna; Ξέσπασε η υποτιθέμενη ερωμένη του ASAP Rocky

Η Amina έγραψε σ΄ ένα Instagram story, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό: «Πάντα πίστευα ότι ένα αβάσιμο ψέμα που διαδίδεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν αξίζει καμία απάντηση ή διευκρίνιση, ειδικά αυτό που είναι τόσο ποταπό», ξεκίνησε στο Instagram story της η Amina Muaddi. «Αρχικά υπέθεσα ότι αυτό το ψεύτικο κουτσομπολιό — κατασκευασμένο με τόσο κακόβουλη πρόθεση — δεν θα λαμβανόταν στα σοβαρά. Ωστόσο τις τελευταίες 24 ώρες μου υπενθύμισαν ότι ζούμε σε μια κοινωνία που μιλάει τόσο γρήγορα για θέματα ανεξάρτητα από την πραγματική βάση και ότι τίποτα δεν είναι εκτός ορίων», συνέχισε η σχεδιάστρια παπουτσιών.

https://www.instagram.com/p/CcSz9altZu4

Το χρονικό της φήμης για την απιστία του A$AP Rocky

Οι φήμες ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη (14/4) όταν ο Αμερικανός συγγραφέας Louis Pisano -τον οποίον το περιοδικό Interview κάποτε αποκάλεσε ως τον «πιο ακατάστατο fashion influencer»- ισχυρίστηκε στο Twitter ότι η Rihanna και ο ASAP Rocky είχαν χωρίσει. «Η Rihanna και ο ASAP Rocky χώρισαν. Η Rihanna τον χώρισε αφού τον έπιασε να την απατάει με τη σχεδιάστρια παπουτσιών Amina Muaddi», ισχυρίστηκε ο Pisano, προσθέτοντας, «Η σχέση του ASAP και της Amina δεν είναι καινούργια καθώς έβγαιναν πριν από χρόνια και επίσης είχαν συνεργαστεί μαζί σε μια συλλογή παπουτσιών».

Έκτοτε ο Pisano ζήτησε συγγνώμη, γράφοντας στο Twitter την Παρασκευή, «Χθες το βράδυ πήρα μια ανόητη απόφαση να γράψω στο Twitter κάποιες πληροφορίες που είχα λάβει. Δεν πρόκειται να μιλήσω για πηγές, να κατηγορήσω άλλους για μια συζήτηση που ξεκίνησε κ.λπ. γιατί στο τέλος της ημέρας πήρα την απόφαση να συντάξω αυτό το tweet, να πατήσω αποστολή και να το δημοσιεύσω με το όνομά μου. Θα ήθελα να ζητήσω επισήμως συγγνώμη από όλα τα μέρη που συμμετείχαν στο post μου και για τα απερίσκεπτα tweets μου», πρόσθεσαν.

Για ψώνια η Rihanna φορώντας μονόπετρο

Στο Los Angeles εθεάθη να ψωνίζει η Rihanna, αλλά… όχι μόνο. Η τραγουδίστρια φορούσε στο αριστερό χέρι της ένα oversized μονόπετρο δαχτυλίδι, γεγονός που μαρτυρά τον αρραβώνα της με τον A$AP Rocky.Όπως ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της RiRi στο Hollywood Life, μια πρόταση ήταν προ των πυλών ήδη από τον Ιανουάριο, πριν καν μάθει ο κόσμος για το μωρό. «Ο Rocky έχει μια εξαιρετική σχέση με την οικογένεια της Rihanna και ήταν θέμα χρόνου να της κάνει πρόταση γάμου.