Rihanna: Το διαμαντένιο μονόπετρο επιβεβαιώνει τον αρραβώνα της με τον A$AP Rocky

Rihanna: Το διαμαντένιο μονόπετρο επιβεβαιώνει τον αρραβώνα της με τον A$AP Rocky

Η Rihanna εθεάθη να ψωνίζει βρεφικά ρούχα και το oversized διαμαντένιο μονόπετρο που φορούσε στο αριστερό χέρι της τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Στις 31 Ιανουαρίου η Rihanna δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram στις οποίες πόζαρε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στους δρόμους της Νέας Υόρκης, στο πλευρό του συντρόφου της, A$AP Rocky. Με αυτόν τον τρόπο η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας θέλησε να δημοσιοποιήσει ότι πρόκειται να γίνει μαμά για πρώτη φορά.

Και ενώ όλοι αναρωτιούνταν αν αυτό το ευτυχές γεγονός στη ζωή της Rihanna θα φέρει και… τον γάμο, έρχονται νέες φωτογραφίες στο φως της δημοσιότητας στις οποίες η star φαίνεται να φορά ένα όχι και τόσο διακριτικό διαμαντένιο μονόπετρο. Ναι, καλά κατάλαβες. Η Rihanna (μάλλον) αρραβωνιάστηκε!

Η Rihanna είναι έγκυος και ποζάρει όλο γλύκα στα ροζ στην αγκαλιά του αγαπημένου της

Για ψώνια η Rihanna φορώντας μονόπετρο

Στο Los Angeles εθεάθη να ψωνίζει η Rihanna, αλλά… όχι μόνο. Η τραγουδίστρια φορούσε στο αριστερό χέρι της ένα oversized μονόπετρο δαχτυλίδι, γεγονός που μαρτυρά τον αρραβώνα της με τον A$AP Rocky.

Όπως ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της RiRi στο Hollywood Life, μια πρόταση ήταν προ των πυλών ήδη από τον Ιανουάριο, πριν καν μάθει ο κόσμος για το μωρό. «Ο Rocky έχει μια εξαιρετική σχέση με την οικογένεια της Rihanna και ήταν θέμα χρόνου να της κάνει πρόταση γάμου. Αισθάνεται απόλυτα ότι η Rihanna είναι ο άνθρωπός του και δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς εκείνη. Έχουν συζητήσει για γάμο και παιδιά μιας και είναι κάτι που και οι δύο θέλουν», ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή.


https://www.instagram.com/p/CbX4x5Tot0J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το δαχτυλίδι, όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, έχει ένα στρογγυλό τεράστιο διαμάντι, το οποίο περικλείεται από κομμάτι χρυσού. Η Rihanna στη βόλτα για βρεφικά ρούχα που πραγματοποίησε φορούσε μαύρο T-shirt και χαμηλοκάβαλο τζιν παντελόνι, που άφηνε εμφανή τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, ενώ ολοκλήρωσε το look με baseball καπέλο σε κίτρινο και μπορντό.

«Ο Rocky είναι πολύ υποστηρικτικός»

Άλλη πηγή από το περιβάλλον της Rihanna ανέφερε αποκλειστικά στο Hollywood Life ότι ο A$AP Rocky είναι δίπλα στην τραγουδίστρια καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.



«Δεν έχει φύγει από το πλευρό της και ούτε έχει σκοπό να το κάνει. Είναι απόλυτα υποστηρικτικός με τη Rihanna. Ο Rocky δεν έχει ερωτευτεί έτσι ποτέ στο παρελθόν και τώρα οι δυο τους είναι στα καλύτερά τους», δήλωσε χαρακτηριστικά η πηγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παντρεύεται η Rihanna: Τα σχέδια γάμου με τον ASAP Rocky μόλις αποκαλύφθηκαν

Η Rihanna περιμένει κοριτσάκι; Οι φωτογραφίες που προδίδουν το φύλο του μωρού