Χώρισε η εγκυμονούσα Rihanna: Oι φήμες για απιστία του αγαπημένου της ASAP Rocky & το τρίτο πρόσωπο

Πατούλια Κατερίνα
Χώρισε η εγκυμονούσα Rihanna: Oι φήμες για απιστία του αγαπημένου της ASAP Rocky & το τρίτο πρόσωπο
Rihanna arrives for the Off-White Ready To Wear Fall/Winter 2022-2023 fashion collection, unveiled during the Fashion Week in Paris, Monday, Feb. 28, 2022. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά, η Rihann φαίνεται πως αποφάσισε να χωρίσει τον αγαπημένο της ASAP Rocky και πατέρα του παιδιού που κυοφορεί εξαιτίας της απιστίας. 

Λίγες μόνο εβδομάδες, προτού αποκτήσει το πρώτο της παιδί με τον ASAP Rocky, η Rihanna βρίσκεται μπλεγμένη σε μια μεγάλη προσωπική περιπέτεια, μιας και οι φήμες την θέλουν να έχει χωρίσει τον πατέρα του παιδιού που περιμένει.

Αιτία του χωρισμού ένα τρίτο πρόσωπο

Αιτία, η απιστία του ASAP Rocky με μια γυναίκα που η Rihanna αγαπάει και εμπιστεύεται, την σχεδιάστρια παπουτσιών της Fendi, Amina Muaddi.

Η Rihanna έχει εμφανιστεί πάμπολες φορές φορώντας παπούτσια που έχει σχεδιάσει η Amina και η σχεδιάστρια είχε στενή σχέση φιλίας, τόσο με την 34χρονη Riri όσο και με τον αγαπημένο της.

Πριν δύο μήνες, με σειρά από φωτογραφιών στη Νέα Υόρκη και στην περιοχή που μεγάλωσε ο ASAP Rocky, η Rihanna είχε ποζάρει με τον αγαπημένο της με ακάλυπτη τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και είχε ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της.

Η ιστορία αγάπης του ASAP Rocky και της Rihanna

https://www.instagram.com/p/CZfyFxOpIkF

Η Rihanna είναι έγκυος και ποζάρει όλο γλύκα στα ροζ στην αγκαλιά του αγαπημένου της

Ο κόσμος είδε για πρώτη φορά το όνομα της Rihanna δίπλα σε αυτό του A$AP Rocky το 2012, όχι ως ζευγάρι αλλά κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους για το τραγούδι «Cockiness».

Στις 19 Μαΐου του 2021, ο A$AP Rocky μίλησε στο GQ και δήλωσε πως η Rihanna είναι η γυναίκα της ζωής του.

«Eίναι ο έρωτας της ζωής μου. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία και πως αλλιώς αφού έχω βρει την μία και μοναδική», ενώ οι φήμες ήθελαν τους parents to be να ετοιμάζουν γάμο μετά τον ερχομό του παιδιού τους.

«Θα παντρευτούν, σίγουρα. Έχει πει στους φίλους ότι θέλει να είναι μαζί του για πάντα, και εκείνος έχει πει το ίδιο. Ο Rocky νιώθει πως η Rihanna είναι το κατάλληλο άτομο για εκείνον και δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς εκείνη. Έχουν συζητήσει και για γάμο και για την απόκτηση παιδιών. Παρότι η σχέση τους δεν μετρά πολύ καιρό, ο Rocky πιστεύει πως και οι δύο θέλουν τα ίδια πράγματα. Το ότι ήταν φίλοι πολύ καιρό προτού γίνουν ζευγάρι ήταν η καλύτερη βάση για τον δεσμό τους», δήλωσαν άτομα από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο γάμος θα γίνει στα Barbados αφού η οικογένεια της Rihanna μένει μόνιμα εκεί και το μέρος κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές του ζευγαριού. Ο μπαμπάς του A$AP Rocky ο οποίος δεν βρίσκεται πια εν ζωή καταγόταν κι εκείνος από την πατρίδα της αγαπημένης του.

Η αντίδραση του Twitter στις φήμες περί χωρισμού και τρίτου προσώπου στη σχέση της Rihanna

To Τwitter απάντησε στις φήμες για το τρίτο πρόσωπο με επικό τρόπο.

Τι δήλωνε η Rihanna για την εγκυμοσύνη της

«Το διασκεδάζω που δεν χρειάζεται να καλύψω την κοιλιά μου. Αισθάνομαι...γεματούλα, αλλά δεν πειράζει, παιδί περιμένω. Κάποιες μέρες αισθάνομαι ότι θέλω να είμαι ξαπλωμένη στον καναπέ όλη την ημέρα, αλλά μόλις βάλω την κρέμα μου και λίγο κραγιόν, μεταμορφώνομαι. Το άκουγα αλλά δεν το πίστευα πως θα υπάρχουν μέρες που δεν θα θέλω να σηκωθώ από τον καναπέ μου», είπε πρόσφατα η Rihanna.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Rihanna μάχεται για την κλιματική αλλαγή! Η δωρεά 15 εκ. δολαρίων για το καλό του πλανήτη

Παντρεύεται η Rihanna: Τα σχέδια γάμου με τον ASAP Rocky μόλις αποκαλύφθηκαν

Γιατί τα Barbados έδιωξαν την Ελισάβετ και ανέβασαν στον θρόνο τη Rihanna - Τι λέει ο Κάρολος