Η Ελεονώρα Ζουγανέλη απορεί γιατί την θέλουν συνέχεια έγκυο και συμφωνούμε μαζί της

Ιωάννα Τζανή
Η Ελεονώρα Ζουγανέλη απορεί γιατί την θέλουν συνέχεια έγκυο και συμφωνούμε μαζί της

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης τι είναι αυτό που την εκνευρίζει περισσότερο στον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου.

Αυτό που κάθε λίγο και λιγάκι η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι «έγκυος», κάθε άλλο παρά... κομψό μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς, και φυσικά αυτό μπορεί να το καταλάβει κάθε γυναίκα που βιώνει αυτή την πίεση από τον περίγυρό της. Πόσο μάλλον όταν είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο, που τα Μέσα σε «αναγκάζουν» συνεχώς να επιβεβαιώνεις ή να διαψεύδεις κάτι που ίσως σε ταλαιπωρεί ή που απλά δε θέλεις προς το παρόν!

Μιλώντας στην εκπομπή «Dot» και τη Νάντια Μπουλέ με τον Μίνωα Θεοχάρη, η Ελεονώρα χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης «αγενή» και προσπάθησε να εξηγήσει γιατί οι δημοσιογράφοι τη θέλουν συνεχώς έγκυο.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη διέψευσε τον χωρισμό της από τον Σπύρο Δημητρίου με ένα post

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδιστρία είπε:

«Γενικά δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο λέγονται πράγματα κατά καιρούς για εμένα. Αλλά ειδικά αυτό, ξέρεις στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση. Γενικά τα πολύ προσωπικά πράγματα... Δεν ξέρω... Εγώ ούτε την ξαδέρφη μου δε θα ρωτούσα αν είναι έγκυος, είναι κάτι πολύ προσωπικό και μου έχει κάνει εντύπωση γιατί λέγεται τόσο πολύ. Δεν ξέρω, ίσως επειδή έχω λόρδωση και πετάει η κοιλιά μου; Μήπως επειδή παντρεύτηκα γρήγορα; Μπορεί να θέλει να με δει μάνα ο κόσμος; Αγενές!».

Το στοιχείο στον χαρακτήρα του Σπύρου Δημητρίου που ενοχλεί την Ελεονώρα

Αναφερόμενη στον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου, η Ελεονώρα αποκάλυψε τις διαφορές τους όσον αφορά στους χαρακτήρες τους, αλλά και τι είναι αυτό που την ενοχλεί σε εκείνον.

«Έχω την τάση να κλείνομαι κι αυτό είναι ένα πράγμα που νιώθω ότι δεν αρέσει στον Σπύρο. Νιώθει πάντα μια αμηχανία με αυτό, με ρωτάει αν έχω κάτι, θέλει να το "σπάσει" αμέσως. Κατευθείαν μου λέει να πάμε έξω. Είναι πολύ κοινωνικός, οπότε του πέφτει λίγο βαρύ. Όταν στα καλά καθούμενα τα ρολά κατεβαίνουν και πέφτεις, ο άλλος το παρατηρεί και λέει "κάποιο πρόβλημα έχει αυτή, όλο κάτι της φταίει". Αυτή η ανάγκη μού γεννιέται πολύ ξαφνικά, αλλά μάλλον είναι λίγο αντιπαθητικό όλο αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε:

«Αυτό που δεν μπορώ εγώ να διαχειριστώ στον Σπύρο είναι η τόσο έντονη κοινωνικότητα και η χαρούμενη διάθεση. Ώρες ώρες με φρικάρει. Λέω εντάξει, δε γίνεται να είμαστε συνέχεια χαρούμενοι, θα τρελαθώ. Ακόμα κι αν δεν είναι, έχει τη διάθεση να είναι, ενώ εγώ δε θέλω. Αν ήμασταν το ίδιο κι οι δύο, θα ήταν τραγωδία. Δε σε συνεπαίρνει ένας άνθρωπος που είναι ίδιος με εσένα».