Η Ελεονώρα Ζουγανέλη διέψευσε τον χωρισμό της από τον Σπύρο Δημητρίου με ένα post

Ιωάννα Τζανή
Η Ελεονώρα Ζουγανέλη διέψευσε τον χωρισμό της από τον Σπύρο Δημητρίου με ένα post

Οι δυο τους παραμένουν μαζί και αγαπημένοι.

Τέλος στις φήμες χωρισμού από τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου, θέλησε να βάλει η Ελεονώρα Ζουγανέλη, με τον πιο απλό και γλυκό τρόπο.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2020 στις Σπέτσες και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, παρόλο που έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλό προφίλ και αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις. Ωστόσο, ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή (27/3), έκανε λόγο για σύννεφα στον γάμο τους και ότι το ζευγάρι έκανε προσπάθειες για να ξεπεράσει την «κρίση».


Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της Σπύρο Δημητρίου (photos)

Η έμμεση απάντηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη στις φήμες

Απ' ότι φαίνεται, όμως, καμία κρίση δεν υπάρχει στον γάμο τους και η Ελεονώρα με τον Σπύρο παραμένουν μαζί κι ευτυχισμένοι. Η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να δώσει τη δική της έμμεση απάντηση και να κάνει σαφές ότι οι φήμες δεν αληθεύουν.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία είναι αγκαλιά με τον Σπύρο Δημητρίου, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Γενικώς και οικογενειακώς αγαπάμε τα μπαρ».

https://www.instagram.com/p/Cbn_i76NpDT

Η ίδια σπάνια μοιράζεται στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή με τους followers της (δε δημοσίευσε ούτε καν από τον γάμο τους!), επομένως είναι ξεκάθαρος ο λόγος που το έκανε αυτή τη φορά.

Η γνωριμία και ο γάμος-express

Ελεονώρα και Σπύρος, γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2020, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα για τον γνωστό δικηγόρο, μιας και είχε χάσει τον πατέρα του. Όλα ξεκίνησαν όταν μία από τις κουμπάρες του ζευγαριού, η Σάννυ Μπαλτζή, πρότεινε στον Σπύρο, με τον οποίο είναι καλοί φίλοι, να περάσει από το μαγαζί όπου εμφανιζόταν η Ελεονώρα Ζουγανέλη, κι εκεί γνωρίστηκαν.

zouganelakia 121086575 160220165772612 146895845038428359 n

Η χημεία μεταξύ τους ήταν ακαριαία, η πρόταση γάμου ήρθε μια εβδομάδα αργότερα και το ζευγάρι πέρασε μαζί τις διακοπές του καλοκαιριού και όρισε γρήγορα ημερομηνία γάμου.

Ο γάμος τελέστηκε στις 9 Οκτωβρίου 2020 σε ένα γραφικό εκκλησάκι των Σπετσών, με την Ελεονώρα να λάμπει μέσα στο εντυπωσιακό κατάλευκο νυφικό της δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Πηγή φωτογραφιών: @elzouganeli

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η φωτογραφία της πριν από 31 χρόνια θα σε εκπλήξει

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η πρώτη εμφάνιση με τον σύζυγό της μετά τον γάμο