Το απίθανο σκηνικό που έστησε η Kris Jenner για τον εορτασμό του Πάσχα των Kardashians

Ιωάννα Τζανή
Το απίθανο σκηνικό που έστησε η Kris Jenner για τον εορτασμό του Πάσχα των Kardashians

Μεγάλα και εξατομικευμένα πασχαλινά αυγά, εορταστικά ρούχα και κυνήγι αυγών ήταν μερικά από τα στοιχεία που πρωταγωνίστησαν στο πάρτι των Kardashians.

Η Kris Jenner μας έβαλε για τα καλά στο κλίμα του φανταστικού πασχαλινού πάρτι που διοργάνωσε στο σπίτι της, μέσω φωτογραφιών που δημοσίευσε στα Insta stories της, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας της με την Khloe Kardashian, στην οποία μαμά και κόρη φορούσαν τα ίδια εορταστικά ρούχα.

«Καλό Πάσχα από εμένα και το κουνελάκι μου @khloekardashian», έγραψε πάνω στη φωτογραφία η μητέρα των Kardashians.

Η Kris Jenner έχει ένα ολόκληρο δωμάτιο στο σπίτι της με συλλογές από σπάνια πιάτα

Η 37χρονη Khloe έδωσε, επίσης, στους followers της μια γεύση από τον εορτασμό της χριστιανικής γιορτής της οικογένειας, δημοσιεύοντας βίντεο και φωτογραφίες με την κόρη της True Thompson να συμμετέχει στο λεγόμενο «κυνήγι αυγών».

https://www.instagram.com/p/Ccd-Xiavpct

Το νέο μέλος στην οικογένεια Kardashian

Η οικογένεια Kardashian συνεχίζει να μεγαλώνει, αφού η 24χρονη Kylie Jenner έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της με τον Travis Scott, με τον οποίο έχει αποκτήσει και την 4χρονη Stormi Webster.

Τον περασμένο μήνα, μια πηγή είπε στο αμερικανικό PEOPLE ότι η Kylie έχει γίνει «ακόμα πιο ήρεμη» από τότε που γέννησε τον γιο της, προσθέτοντας: «Το να είναι μητέρα δύο παιδιών την έχει μαλακώσει ακόμα περισσότερο».

«Η Kylie είναι μια τόσο καλή και περιποιητική μητέρα. Είναι πραγματικά η καλύτερη μαμά και κάνει πράγματα μόνη της για το μωρό και τη Stormi. Είναι πολύ γλυκιά με αυτά τα παιδιά», συμπλήρωσε η πηγή.

Οι Kardashians ετοιμάζονται, επίσης, για τον επίσημο γάμο της Kourtney και του Barker, οι οποίοι αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Οκτώβριο και νωρίτερα αυτόν τον μήνα έκαναν μια γαμήλια τελετή στο One Love Wedding Chapel στο Λας Βέγκας. Η Kourtney Kardashian διευκρίνισε αργότερα ότι η τελετή δεν ήταν νομικά δεσμευτική, αφού το ζευγάρι δεν είχε άδεια γάμου.

Δες στην παρακάτω photo gallery περισσότερες φωτογραφίες από το πασχαλινό πάρτι των Kardashians.

Πηγή φωτοgραφιών: @krisjenner