Η Kris Jenner έχει ένα ολόκληρο δωμάτιο στο σπίτι της με συλλογές από σπάνια πιάτα

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Η Kris Jenner έχει ένα ολόκληρο δωμάτιο στο σπίτι της με συλλογές από σπάνια πιάτα

Όλοι υπερηφανεύονται για τη συλλογή τους με τα γραμματόσημα (παλιό ε;) άλλες γυναίκες στις τσάντες και τα παπούτσια, ενώ η Kris Jenner δεν αποχωρίζεται ποτέ τη συλλογή της με τα σπάνια πιάτα της.

Ναι, καλά διάβασες, η μαμά Kardashian-Jenner έχει δημιουργήσει ένα ολόκληρο δωμάτιο μέσα στο σπίτι της για να φιλοξενεί -τι άλλο;- τα σπάνια συλλεκτικά σερβίτσια που έχει αγοράσει στα ταξίδια της ανά τον κόσμο.

Μετά από τόσα χρόνια θα μου πεις η λαμπερή οικογένεια σπάνια κάνει κάτι που θα μας εκπλήξει πια, καθώς τα έχουμε δει όλα! Είδαμε την Kourtney κατά τη διάρκεια του τοκετού της, έχουμε δει τις «μάχες» μεταξύ των αδελφών Kardashian- Jenner, την Kylie να μπερδεύει ένα γουρούνι με ένα κοτόπουλο, χωρισμούς, επανασυνδέσεις και πόσα άλλα...

jenner

Kris Jenner-Chrissy Teigen: Δε θα πιστέψεις τι κάνουν μαζί

Η μαμά Kris Jenner τα κατάφερε, αφού η μεγιστάνας των επιχειρήσεων, αποκάλυψε ότι έχει ένα ολόκληρο δωμάτιο στο σπίτι της αφιερωμένο σε πιάτα σχεδιαστών. Οι θαυμαστές της έκαναν την (πραγματικά) συγκλονιστική ανακάλυψη μιας και η Kris Jenner εμφανίστηκε στον ιστότοπο της Kourtney για να δώσει τη δυνατότητα στους αναγνώστες του site να περιηγηθούν γύρω από το λεγόμενο «dishroom» της. Το «Poosh» αναφέρει πως αποτελεί ένα δωμάτιο που φιλοξενεί σερβίτσια αξίας χιλιάδων λιρών από την Gucci, την Hermès και άλλες μάρκες πολυτελείας, όλα τακτοποιημένα με έντεχνο τρόπο επάνω σε κατάλευκα ράφια.


https://www.instagram.com/p/CaxisSBPH9Y

Τα επώνυμα σετ σερβίτσια της παρουσιάστηκαν στον ιστότοπο Poosh της κόρης της, Kourtney Kardashian. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, η Kris Jenner εδώ και πολλά χρόνια συλλέγει τα «διαχρονικά και σπάνια σετ πιάτων και φλυτζανιών».

Όπως δηλώνει η ίδια: «Είναι σαν ένα μικρό Μουσείο με εξαιρετικό φωτισμό που περιβάλλει κάθε σετ και δεν υπάρχει κανένα φλιτζάνι τσαγιού ή πιάτο παράταιρο. Πραγματικά είναι έργα τέχνης», όπως αναφέρεται. Προφανώς, η ύπαρξη ενός δωματίου μόνο με πιάτα και ποτήρια δεν είναι φυσιολογικό για τους περισσότερους ανθρώπους, ακόμη και για τις διασημότητες, οπότε είναι λογικό ότι τα σχόλια κάτω από το instagram post του περιοδικού να είναι γεμάτα από ανθρώπους που τα έχασαν εντελώς από την πολύτιμη συλλογή του Kris.

Δες την εντυπωσιακή (ομολογουμένως!) συλλογή της Kris Jenner στη gallery που ακολουθεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ