10 διάσημοι γονείς που έχασαν τα παιδιά τους και ο τρόπος που το ανακοίνωσαν στους fans τους

10 διάσημοι γονείς που έχασαν τα παιδιά τους και ο τρόπος που το ανακοίνωσαν στους fans τους

Η απώλεια ενός παιδιού. Οι διάσημοι γονείς που έχασαν το παιδί τους και ο τρόπος με τον οποίο το ανακοίνωσαν στο κοινό που τους αγαπά. 

Η απώλεια ενός παιδιού αποτελεί πάντα ένα τραγικό γεγονός στη ζωή κάθε γονιού. Οι διάσημοι που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια τέτοιου είδους τραγωδία, επέλεξαν πάντα έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης. Άλλοι μίλησαν ανοιχτά για την απώλεια του παιδιού που έχασαν, άλλοι συγκλόνισαν με τις δημοσιεύσεις τους στα social media κι άλλοι ζήτησαν από τον κόσμο που τους αγαπά να σεβαστεί τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα απώλειας παιδιού, είναι αυτό του Cristiano Ronaldo και της Georgina Rodriguez. Ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός είχαν ανακοινώσει τον Δεκέμβριο του 2021 ότι περίμεναν δίδυμα, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι αλλά ο γιος τους έφυγε από τη ζωή χωρίς να διευκρινίζονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο γιος του Ronaldo έχασε τη ζωή του.

Τόσο ο Cristiano Ronaldo όσο και η Georgina Rodriguez έκαναν στους λογαριασμούς τους στο Instagram το ίδιο post με την ανακοίνωση της απώλειας του αγοριού τους.

Ο Cristiano Ronaldo και η Georgina Rodriguez θρηνούν την απώλεια του γιου τους

https://www.instagram.com/p/CcgHsWLLaf5

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε ότι το αγοράκι μας έφυγε. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που οποιοσδήποτε γονιός μπορεί να νιώσει. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει δύναμη να ζήσουμε αυτήν τη στιγμή με κάποια ελπίδα και χαρά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για όλη την εξειδικευμένη φροντίδα και τη στήριξη. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι με αυτήν την απώλεια και ζητούμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την τόσο δύσκολη στιγμή. Αγοράκι μας, είσαι ένας άγγελος. Θα σε αγαπάμε πάντα. Cristiano Ronaldo και Georgina Rodriguez», τόνιζε η κοινή ανακοίνωση.

Και δεν είναι μόνο ο Ronaldo. Διάσημοι αστέρες του κινηματογράφου, του αθλητισμού και της τηλεόρασης έχουν βιώσει την απώλεια ενός παιδιού.

Sylvester Stallone: Η απώλεια του πρωτότοκου γιου του

Sage Stallone

Ο Sylvester Stallone ήταν ένας από τους πρώτους stars του Hollywood που βίωσε την απώλεια ενός παιδιού.

O Sly, έχασε τον πρωτότοκο γιο του Sage σε ηλικία 36 ετών το 2012 και ο ηθοποιός μέσω ανακοίνωσης του εκπροσώπου του δήλωνε τη βαθιά του θλίψη για την ξαφνική απώλεια του γιου του.

Η απώλεια του γιου της Chrissy Teigen

1 Οκτωβρίου 2020 και η Chrissy Teigen με τον John Legend ανακοινώνουν μέσα από ένα καρουζέλ φωτογραφιών την απώλεια του τρίτου τους παιδιού. Ο μικρός Jack ξεψύχησε στην αγκαλιά της μητέρας του λίγο μετά τη γέννησή του.

Εχοντας μόλις μπει στο τρίτο τρίμηνο της κύησης της, η Teigen αναγκάστηκε να γεννήσει τον μικρό Jack, αλλά οι επιπλοκές δεν άφησαν το μωρό να επιζήσει.
Στις συγκλονιστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram, το μοντέλο και σύζυγος του John Legend κρατούσε στην αγκαλιά της το νεκρό παιδί της και έγραφε:

«Είμαστε σοκαρισμένοι και νιώθουμε αυτόν τον πόνο για τον οποίο μόνο έχεις ακούσει, και δεν έχεις νιώσει ποτέ στο παρελθόν. Δεν καταφέραμε ποτέ να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις πολλές σακούλες με αίμα. Απλά δεν ήταν αρκετό.

Δες στην γκάλερι, τις υπόλοιπες περιπτώσεις διάσημων γονιών που βίωσαν την τρομερή απώλεια ενός παιδιού.