Ξεσπά η Chrissy Teigen: «Σταματήστε να με ρωτάτε αν είμαι έγκυος»

Νατάσσα Σχοινά
Ξεσπά η Chrissy Teigen: «Σταματήστε να με ρωτάτε αν είμαι έγκυος»
Η Teigen κάνει έκκληση στο κοινό να μη ρωτάει τις γυναίκες αν είναι έγκυες εξηγώντας τη θλίψη που μπορεί κάτι τέτοιο να προκαλέσει.

Έχει περάσει ενάμισης χρόνος από τότε που η Chrissy Teigen και ο John Legend έχασαν το τρίτο τους παιδί, τον μικρό Jack, μετά από επιπλοκές στην πρόωρη γέννα που αναγκάστηκε να κάνει. Οι φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί απαθανατίζοντας την οικογένεια και τον θρήνο της συγκέντρωσαν την αγάπη και τη συμπόνια του κοινού που έσπευσε να στείλει τις ευχές και τη σκέψη του στο ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/CUY5Ko6Fh0H

Ανήμερα του ενός έτους από την απώλεια του Jack στις 29 Σεπτεμβρίου, η Teigen έκανε μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση: «Και στον γιο μας που σχεδόν αποκτήσαμε... Πριν έναν χρόνο μου έδωσες τον μεγαλύτερο πόνο που μπορούσα να φανταστώ και μου έδειξες πως μπορώ να τα ξεπεράσω όλα, ακόμα κι αν δεν το ήθελα. Δεν μπόρεσα να σε φροντίσω, αλλά ήρθες και μου μου έδειξες πώς να αγαπήσω τον εαυτό μου και να τον φροντίσω, αφού τα σώματά μας είναι πολύτιμα και η ζωή ένα θαύμα. Μου είπαν πως θα γίνει πιο εύκολο αλλά δεν έχει συμβεί ακόμα. Η μαμά και ο μπαμπάς θα σε αγαπούν για πάντα».



Η εξωσωματική γονιμοποίηση

Η 36χρονη σταρ έχει ξεκινήσει ενέσεις για να προβεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) μοιράζοντας με τους followers της στο Instagram πληροφορίες για τη διαδρομή. Πρόσφατα, όμως, η Teigen έκανε μία ανάρτηση, στην οποία ζητούσε από το κοινό να σταματήσει να τη ρωτάει αν είναι έγκυος, καθώς το πρήξιμο που παρατηρούν οφείλεται στη διαδικασία.

https://www.instagram.com/p/CaLqsEBlkXa

«Γεια! Το δημοσίευσα στα stories μου, αλλά ήθελα να σας ενημερώσω πως βρίσκομαι σε άλλον έναν κύκλο IVF για να σώσω όσο περισσότερα αυγά μπορώ με την ελπίδα για μερικά δυνατά, υγιή έμβρυα. Πραγματικά, δε με πειράζουν οι ενέσεις. Με κάνουν να νιώθω σαν γιατρός ή χημικός, αλλά το πρήξιμο είναι ενοχλητικό, οπότε ζητώ ταπεινά να σταματήσετε να με ρωτάτε αν είμαι έγκυος, γιατί, ενώ ξέρω ότι το λέτε με ενθουσιώδεις, καλές προθέσεις, είναι χάλια να το ακούω, γιατί είμαι το αντίθετο της εγκύου! Αλλά, επίσης, σας παρακαλώ να σταματήσετε γενικά να ρωτάτε κάποια αν είναι έγκυος. Το είπα στα σχόλια, αλλά μου έβαλαν τις φωνές, επειδή το Internet είναι άγριο. Ωστόσο καλύτερα να είμαι εγώ αυτή που θα σας το πω και όχι κάποια γυναίκα που θα σας κοιτάξει στα μάτια με δάκρυα και να το μάθετε από εκεί. Τέλος πάντων, σας αγαπώ», έγραψε η Teigen.



Η Chrissy Teigen έμεινε έγκυος στα δύο πρώτα της παιδιά, την 5χρονη Luna Simone και τον 3χρονο Miles Theodore, μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ωστόσο, στην περίπτωση του Jack, η εγκυμοσύνη έγινε με φυσικό τρόπο. Μάλιστα, τον Ιούνιο του 2020, το μοντέλο υποβλήθηκε σε χειρουργείο για να αφαιρέσει τα ενθέματα στήθους που είχε, δίχως να γνωρίζει πως ήταν έγκυος, αφού το τεστ που είχε κάνει λίγο πριν είχε βγει αρνητικό. Όπως αποκάλυψε η Teigen, η οικογένεια ταξιδεύει με τις στάχτες του μικρού Jack, γεγονός στο οποίο θέλουν να συμμετέχουν η Luna και ο Miles: «Μην ξεχάσουμε τον μικρό Jack», της λένε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Chrissy Teigen: Ο θρήνος για τον έναν χρόνο από την απώλεια του γιου της Jack

Η Chrissy Teigen ξανά στο Instagram: «Ντρέπομαι για όσα έκανα»

Το υπερπολυτελές σπίτι του John Legend και της Chrissy Teigen στο Beverly Hills τώρα ...στο σφυρί!