Ο Γιάννης Λιάγκας έχει γενέθλια και η μαμά Φαίη τού ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο

Ιωάννα Τζανή
Ο Γιάννης Λιάγκας έχει γενέθλια και η μαμά Φαίη τού ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο

Ο Γιάννης έγινε 11 χρόνων!

Ιδιαίτερα ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, αφού ο μεγαλύτερος γιος τους Γιάννης, γιορτάζει τα 11α γενέθλιά του.

Ο Γιάννης ήρθε στη ζωή στις 19 Απριλίου του 2011 και έφερε χαμόγελα και ευτυχία στη ζωή του πρώην ζευγαριού, που μπορεί να χώρισε, αλλά διατηρεί άριστες σχέσεις.

Φαίη Σκορδά: Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και η αποκάλυψη για τον Γιώργο Λιάγκα

Η γλυκιά μανούλα Φαίη Σκορδά θέλησε να ευχηθεί στον γιο της μέσω μιας τρυφερής ανάρτησης στο Instagram, όπου τον έχει αγκαλιά και φορούν τα ίδια κόκκινα γυαλιά ηλίου.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η παρουσιάστρια έγραψε: «Χρόνια Πολλά ζωή μου. Σε λατρεύω».

https://www.instagram.com/p/CchbgCRtEnu

Ο Γιώργος Λιάγκας ευχήθηκε κι εκείνος με τη σειρά του στον 11χρονο πλέον Γιαννάκη, δημοσιεύοντας σε story ένα βίντεο με τον γιο του να οδηγεί το σκάφος του μπαμπά του.

Λιάγκας - Σκορδά: Ο γάμος, τα παιδιά και το διαζύγιο

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έζησαν έναν μεγάλο και φλογερό έρωτα (που ξεκίνησε από κόντρα!), τον οποίο ολοκήρωσε ο ερχομός των δύο παιδιών τους.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 20 Ιουνίου του 2010 στη Βάρκιζα, ενώ περίπου έναν χρόνο αργότερα έγιναν γονείς στο πρώτο τους παιδάκι. Ο Γιάννης πήρε το όνομά του από τον πολυαγαπημένο πατέρα του Γιώργου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2016.

Η οικογένεια Λιάγκα μεγάλωσε κι άλλο όταν τρία χρόνια αργότερα, και συγκεκριμένα στις 11 Μαΐου του 2014, ήρθε στη ζωή ο δεύτερος καρπός του έρωτά τους, Δημήτρης.

Τόσο ο Γιώργος, όσο και η Φαίη προσπαθούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα δυο τους αγόρια, θέλοντας να τους χαρίσουν μια φυσιολογική ζωή. Αν και η Φαίη Σκορδά είναι λάτρης των social media, σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες των γιων της. Το ίδιο όμως κάνει και ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Φαίη φροντίζει να αφιερώνει τον ίδιο χρόνο στα δυο της παιδιά, μην αφήνοντας κανέναν παραπονεμένο. Μάλιστα στο παρελθόν είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχω δυο γιους. Μοιράζομαι και τρέχω σε όποιον από τους γιους μου με έχει την εκάστοτε στιγμή μεγαλύτερη ανάγκη!».

Μπορεί ο Γιώργος και η Φαίη να ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2016, όμως παραμένουν δύο καλοί φίλοι και φυσικά γονείς, που βάζουν πάνω απ' όλα τα παιδιά τους και περνούν άπλετο χρόνο μαζί τους.