Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι αποκαλύψεις για τον Snik και το επαγγελματικό της μέλλον

Ιωάννα Τζανή
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι αποκαλύψεις για τον Snik και το επαγγελματικό της μέλλον

Η παρουσιάστρια συνεχίζει ακάθεκτη τα ταξίδια!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προκειμένου να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη - «για καλό σκοπό» όπως αποκάλυψε - και εκεί την περίμενε μια (ευχάριστη;) έκπληξη. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό», Γρηγόρης Μπάκας, ήταν εκεί για να τη ρωτήσει για όλα τα hot ζητήματα που απασχολούν τον τελευταίο καιρό όσον αφορά στη σχέση της με τον Snik, αλλά και στο επαγγελματικό της μέλλον.

Η παρουσιάστρια, απλή και άβαφη, απάντησε με χαμόγελο σε όλες τις ερωτήσεις, ενώ έκανε ξεκάθαρο ότι περνά μια πολύ όμορφη φάση στη ζωή της, κατά την οποία απολαμβάνει τις διακοπές της και το διάλειμμα από την τηλεόραση.

Είναι ιδέα μας ή η παλιά καλή Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε στην παρέα μας

«Φεύγω για σύντομο ταξιδάκι. Κάτι, έτσι, όμορφο. Θα δούμε τι θα κάνουμε από Σεπτέμβριο. Σιγά σιγά, με ηρεμία και χαρά όλα θα τα δούμε. Γίνονται πράγματα...», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η απάντηση για το δείπνο με τον Snik και τη μητέρα της

«Με τον Snik είναι όλα καλά. Είμαστε δύο άνθρωποι πολύ αγαπημένοι. Ωραίο δεν είναι αυτό;», είπε το μοντέλο, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει αν οι δυο τους διατηρούν μόνο φιλικές σχέσεις πλέον.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το GNTM

Για το GNTM και αν της λείπει αυτό το project, η Ηλιάνα απάντησε: «Καλή επιτυχία στο GNTM. Έχει τελειώσει τόσα χρόνια πριν για εμένα, δε μου λείπει. Είμαστε αλλού, είμαστε χαρούμενοι».

https://www.instagram.com/p/CckQtr6MOMQ

Τα επαγγελματικά της σχέδια

Όσο για τις φήμες που ακούγονται ότι η Ηλιάνα θα αναλάβει μια γυναικεία εκπομπή που θα περιλαμβάνει το στοιχείο της μόδας, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Οι πληροφορίες είναι πάρα πολλές. Τώρα το τι θα γίνει, θα δούμε. Εγώ αλήθεια δε βιάζομαι, παίρνω τον χρόνο μου, είμαι χαρούμενη, απολαμβάνω, συζητάμε και όλα θα πάνε καλά. Το καλύτερο θα γίνει».

Της λείπει η τηλεόραση; «Όχι, τι να μου λείψει; Πριν από λίγο καιρό τελείωσα, κάνω διακοπές. Όσο με θέλει, τη θέλω. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η δουλειά», ανέφερε καταλήγοντας η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Πηγή φωτογραφιών: @ilianapapageorgiou