Είναι ιδέα μας ή η παλιά καλή Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε στην παρέα μας

Πατούλια Κατερίνα
Είναι ιδέα μας ή η παλιά καλή Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε στην παρέα μας

Οι τελευταίοι μήνες ήταν μήνες αλλαγής για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία βρίσκει ξανά τον γεμάτο χιούμορ εαυτό της.

Όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας συστήθηκε πριν 4 χρόνια ως η τέταρτη κριτής του GNTM που ξεκινούσε και πάλι στο STAR, ξεχώρισε από το ξεκίνημα κιόλας των auditions με την ατάκα και τον αέρα έμπειρης παρουσιάστριας.

Η Παπαγεωργίου κατάφερε να γίνει το Νο1 trend στη Google για το 2018 στη χώρα μας και όλα έδειχναν πως η Ηλιάνα έχει μπροστά της πολύ τηλεοπτικό μέλλον.
Το τι μεσολάβησε τα 2 τελευταία χρόνια της πανδημίας και η Ηλιάνα βρέθηκε τελικά εκτός τηλεόρασης είναι μια μεγάλη κουβέντα, αυτό που με σιγουριά μπορούμε να πούμε, είναι πως τους τελευταίους μήνες, η Παπαγεωργίου, η παλιά, καλή, με το καυστικό σχόλιό της, έχει επιστρέψει δυναμικά, τουλάχιστον στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CbH5_Nos_MN

Η 33χρονη, όχι μόνο δεν μασάει τα λόγια της αλλά το τελευταίο διάστημα, τα έχει βάλει ακόμα και με το ίδιο το Instagram που έκανε ban μια topless πόζα της. Η Ηλιάνα έχει στείλει φιλάκια σε όσους την επικρίνουν για τα ταξίδια της στη Χαβάη, το LA και όχι μόνο και όπου γίνεται σχόλιο για εκείνη, απαντάει με ατάκα- φωτιά.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τα έβαλε με το Instagram για την topless πόζα (photos)

https://www.instagram.com/p/CS_4Or3sP9B

Κάπως έτσι αντιμετωπίζει ακόμα και τα κακόβουλα σχόλια από fans στο Instagram. Γιατί αν θέλεις να κράξεις την Ηλιάνα στο Instagram, θα το κάνεις με τον δικό της κανόνα, φρόντισε απλά το σχόλιό σου να έχει σωστή ορθογραφία. Κι όταν άτομο την αποκάλεσε απαίσια με τη λέξη γραμμένη με λάθος έψιλον, η ίδια τρόλαρε τονίζοντας πως από εδώ και στο εξής θα δέχεται αρνητικά σχόλια γραμμένα μόνο σωστά.

iliana-papageorgiou_1_1.jpg

Μήπως τελικά η Ηλιάνα πρέπει να επιστρέψει στην τιβί με αυτό το bitch attitude που τόσο αγαπήσαμε ως τηλεθεατές από το GNTM κιόλας; Μήπως δεν μας αρέσει το καλό κορίτσι του μεσημεριανού όπως είδαμε πέρσι την Παπαγεωργίου στο Pop Up του Alpha; Μήπως ούτε η μόδα είναι το σημείο- ατού της Ηλιάνας όπως το φετινό Style Me Up; Μήπως η προσοχή όλων έπεσε τα τελευταία χρόνια στη σχέση της παρουσιάστριας με τον Snik; Μήπως πολύ απλά η Παπαγεωργίου, αυτή που λατρέψαμε, που τα έχει κάνει όλα, is back και πρέπει απλά να βρει ένα κανάλι και ένα concept εκπομπής που δεν θα θέλει ακόμα μία wannabe Μενεγάκη;

Ηλιάνα εσένα θέλουμε. Με το έξυπνο και καυστικό σχόλιό σου. Χωρίς να μασάς τα λόγια σου, με ατάκα και χιούμορ και ίσως με μια epic επιστροφή στο GNTM. Ίσως ήρθε η ώρα, το καλύτερο δίδυμο του GNTM, Βίκυ και Ηλιάνα να επιστρέψουν στις διπλανές καρέκλες και να γίνει το 2022, και πάλι 2018!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα σχόλια για το GNTM και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου (video)

Τα matching sets θα είναι super hot το 2022- Inspo η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει διακοπές με τις φίλες της στην Courchevel (photos)