Η 16χρονη κόρη του Travis Barker έγινε μοντέλο και είναι εκπληκτική

Ιωάννα Τζανή
Η 16χρονη κόρη του Travis Barker έγινε μοντέλο και είναι εκπληκτική

Δες την κόρη του Travis Barker, Alabama, να ποζάρει για γνωστό brand!

Μπορεί να είναι μόλις 16 ετών, αλλά η κόρη του Travis Barker, Alabama, κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στο modeling και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Η 16χρονη υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία ρούχων PrettyLittleThing ως νέα brand ambassador και οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν αποδεικνύουν ότι η μικρή... το 'χει.

«Μια επερχόμενη ράπερ, τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και beauty influencer», σύμφωνα με το δελτίο τύπου του brand, η Alabama «λατρεύει να πειραματίζεται και να εκφράζεται μέσα από το στιλ, το μακιγιάζ και το glam».

https://www.instagram.com/p/CcQVvmBDTXH

Kourtney Kardashian-Travis Barker: Μόλις παντρεύτηκαν-Ο μυστικός γάμος στο Las Vegas

Η νεαρή από τη μεριά της δήλωσε: «Είμαι εδώ και καιρό φαν του PrettyLittleThing και λατρεύω το πόσο συμπεριληπτική είναι η εταιρεία. Ανυπομονώ να δείτε την πρώτη μου φωτογράφηση με το PrettyLittleThing».

Η κόρη του Travis Barker κάνει τα πρώτα της βήματα στο modeling

Η Alabama έχει περισσότερους από ένα εκατομμύριο followers τόσο στο Instagram όσο και στο TikTok, ενώ μετά από αυτό το νέο της επαγγελματικό βήμα, είναι δεδομένο ότι οι fans της θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο.

Η κόρη του Travis Barker ανακοίνωσε μέσω Instagram τη νέα της επαγγελματική συνεργασία, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου φοράει ένα καρό outfit με τζιν μπουφάν από πάνω και άσπρα μποτάκια. Στη λεζάντα του post έγραψε: «Είμαι ΤΟΣΟ ενθουσιασμένη που επιτέλους ανακοινώνω ότι είμαι η νεότερη πρέσβειρα της μάρκας @prettylittlething. Μείνετε συντονισμένοι».

https://www.instagram.com/p/CcJeHBJPmEo

Συμπτωματικά, το PrettyLittleThing είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την αρραβωνιαστικιά του μπαμπάς της Alabama, Kourtney Kardashian, το 2017, αλλά και με την Kylie Jenner.

Εκτός από την Alabama, ο Travis Barker έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Shanna Moakler, και τον 18χρονο Landon. Και τα δύο παιδιά έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα του «The Kardashians» νωρίτερα αυτόν τον μήνα - όπως και η θετή κόρη του Travis, Atiana De La Hoya, την οποία η Moakler απέκτησε με τον θρύλο της πυγμαχίας Oscar De La Hoya.

Πηγή φωτογραφιών: @alabamaluellabarker @travisbarker @landonasherbarker