Kourtney Kardashian-Travis Barker: Μόλις παντρεύτηκαν-Ο μυστικός γάμος στο Las Vegas

Τσακιρίδου Χριστίνα
Kourtney Kardashian-Travis Barker: Μόλις παντρεύτηκαν-Ο μυστικός γάμος στο Las Vegas

Το ζευγάρι φέρεται να ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες η είδηση πως η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν κρυφά στο Las Vegas. Σύμφωνα με το ΤΜΖ το ερωτευμένο ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν στο Las Vegas για τα Grammys και αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την ωραιότερη τελετή της ζωής τους σε παρεκκλήσι της περιοχής.

Kourtney Kardashian-Travis Barker παντρεύτηκαν κρυφά στο Las Vegas

https://www.instagram.com/p/Cbq2NohF28N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η τελετή τελείωσε γύρω στη 01:30 τη Δευτέρα, λίγες ώρες μετά την εμφάνιση του Travis στα βραβεία Grammy, αναφέρουν οι πληροφορίες. Το ζευγάρι δεν επέτρεψε σε κανέναν φωτογράφο να έχει πρόσβαση στον χώρο και εμφανίστηκαν με τον δικό τους φωτογράφο καθώς και την ασφάλειά τους. Η Kourtney και ο Travis φέρονται να είχαν έτοιμη την άδεια του γάμου και την παρουσίασαν στον ιδιοκτήτη του παρεκκλησίου, ο οποίος ήταν μάρτυρας.

Προφανώς αυτή δεν είναι η μόνη τελετή για τους μελλόνυμφους αφού σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνουν αρκετές ακόμη, με την οικογένειά τους να είναι παρούσα στην ωραιότερη στιγμή της ζωής τους.

Η Kourtney Kardashian αποκάλυψε τη μάχη που δίνει για να αποκτήσει ένα παιδί με τον Travis

Ο αρραβώνας και η εντυπωσιακή πρόταση γάμου

https://www.instagram.com/p/CVJzKB2FGUq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Kourtney Kardashian και ο 45χρονος μουσικός αρραβωνιάστηκαν σε ένα μοναδικό σκηνικό τον Οκτώβριο με την 42χρονη να γράφει σε ανάρτησή της: «για πάντα Travis Barker». Σύμφωνα με το TMZ που μετέδωσε πρώτο την είδηση του αρραβώνα, ο Barker έκανε την πρόταση γάμου σε παραλιακό ξενοδοχείο στο Montecito της Καλιφόρνια και είχε φέρει μια ανθοσύνθεση από κόκκινα τριαντάφυλλα στην άμμο προτού παρουσιάσει το δαχτυλίδι.

Αυτός ήταν ο πρώτος αρραβώνας για την Kourtney μιας και δεν αρραβωνιάστηκε ποτέ με τον πατέρα των τριών παιδιών της Scott Disick με τον οποίο απέκτησαν μαζί τον 11χρονο Mason, την 9χρονη Penelope και τον 6χρονο Reigh.

Πηγή κεντρικής: kourtneykardash

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Kourtney Kardashian αρραβωνιάστηκε τον Travis Barker: Η ρομαντική πρόταση γάμου

Kourtney Kardashian-Travis Baker: Κάνουν βουτιά στη θάλασσα και το Insta «αλληθωρίζει» με το θέαμα