Αθηνά Οικονομάκου: Οι νονές του Μάξιμου συναντήθηκαν αλλά δεν πήγε πολύ καλά η μέρα

Αθηνά Οικονομάκου: Οι νονές του Μάξιμου συναντήθηκαν αλλά δεν πήγε πολύ καλά η μέρα

Η Αθηνά Οικονομάκου συγκεντρώθηκε με τις φίλες της και νονές του γιου της και προσπαθούσαν όλες μαζί να του φτιάξουν κάτι.

Όπως κάθε γονιός, έτσι και η Αθηνά Οικονομάκου διάλεξε για νονές του παιδιού της τις αγαπημένες της φίλες. Έτσι, η Βάσω Λασκαράκη, η Εύη Πρεβενά και η Νικόλ Παναγιώτου είναι οι τρεις νονές που έχουν για πνευματικό τους παιδί τον γιο της ηθοποιού.

Τέτοιες μέρες, οι νονοί είθισται να κάνουν δώρα στα βαφτιστήρια τους και καθώς φαίνεται από ένα βίντεο – story που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της Παναγιώτου και έπειτα έγινε repost από τα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας, οι νονές του Μάξιμου τού πήραν μία παιδική κουζίνα.

Οι νονές του Μάξιμου συναντήθηκαν για έναν πολύ γλυκό σκοπό

Η Βάσω Λασκαράκη, η Εύη Πρεβενά και η Νικόλ Παναγιώτου συναντήθηκαν με την Αθηνά Οικονομάκου και μαζί προσπαθούσαν επί πολλή ώρα να συναρμολογήσουν την παιδική κουζίνα που φαίνεται να πήραν ως δώρο στον Μάξιμο Μιχόπουλο.

«Έχουμε κανονίσει να πάμε κάπου όλοι για Ανάσταση. Δε θα πάμε, παιδιά. Καλό Πάσχα», ακούγεται να λέει η Παναγιώτου στο story που τραβάει, την ώρα που πίσω της οι υπόλοιπες φίλες προσπαθούν αρχικά να κατανοήσουν πού μπαίνει το κάθε κομμάτι και οι βίδες του παιχνιδιού για να μπορέσουν κάποια στιγμή να το ολοκληρώσουν.

Η Οικονομάκου εξηγεί στη Λασκαράκη πού πρέπει να μπει μία βίδα ώστε να σταθεί η κατασκευή και η Εύη Πρεβενά διαβάζει και ξαναδιαβάζει τις οδηγίες στο χαρτί για να μη γίνει κάποιο λάθος, θυμίζοντας, παράλληλα, στους θεατές όλες τις φορές που έχουν αποπειραθεί να φτιάξουν κάτι από την αρχή κομμάτι-κομμάτι.

H Αθηνά Οικονομάκου έγινε θεία- Το κοινό που την ενώνει με τον Μάξιμο και την ανιψιά της

Η βάφτιση του Μάξιμου Μιχόπουλου

Ο γιος της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου, Μάξιμος, γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου του 2018 και η βάπτισή του πραγματοποιήθηκε στις 6 Οκτωβρίου του 2019 στο κτήμα Casa e Campo Hospitality Plus στις Αφίδνες. Το θέμα του στολισμού ήταν η ζούγκλα ή αλλιώς jungle baptism.