H Αθηνά Οικονομάκου έγινε θεία- Το κοινό που την ενώνει με τον Μάξιμο και την ανιψιά της

H Αθηνά Οικονομάκου έγινε θεία- Το κοινό που την ενώνει με τον Μάξιμο και την ανιψιά της

Η ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού η σύντροφος του αδερφού της έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ένα ευχάριστο νέο θέλησε να μοιραστεί ηΑθηνά Οικονομάκου με τους εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθούς της στο Instagram. Η δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε πως έγινε θεία στις 24/03/22 αφού η σύντροφος του αδερφού της Νικήτα έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου ήταν αναμφίβολα οικογενειακή υπόθεση αφού η Αθηνά Οικονομάκου ταξίδεψε στην γενέτειρά της, το Γύθειο. Η ηθοποιός, ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος και τα 2 τους παιδιά (Μάξιμος και Σιέννα) απόλαυσαν ήρεμες στιγμές μακριά από την πρωτεύουσα και τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε θεία

Ο Νίκητας Οικονομάκος είναι 7 χρόνια μεγαλύτερος από την Αθηνά. Οι δυο τους έχουν μία άψογη σχέση, μιλάνε πολύ συχνά στο τηλέφωνο και είναι δύο πολύ αγαπημένα αδέρφια. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που η ηθοποιός δημοσιεύει φωτογραφίες με τον αδερφό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/B8ObDuUH7dQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
theia oikonomakou

Η ηθοποιός-influencer κοινοποίησε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο αδερφός της Νικήτας ποζάροντας στο πλευρό της συντρόφου μέσα στο μαιευτήριο. H σύντροφος του Νικήτα κρατάει στην αγκαλιά της την νεογέννητη κόρη τους, η οποία γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου.

«Καλώς ήρθες στον κόσμο μας πριγκίπισσά μας! Σε λατρεύουμε!», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτοντας παράλληλα δημοσίως στο κοινό πως το όνομα της ανιψιάς της θα αρχίζει από «Α».

Το κοινό που ενώνει την Αθηνά Οικονομάκου με τον γιο και την ανιψιά της

Η Αθηνά Οικονομάκου έφερε στον κόσμο το γιο της Μάξιμο στις 14 Μαρτίου 2018. Η ηθοποιός έχει γενέθλια στις 6 Μαρτίου ενώ η ανιψιά της γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου. Η Αθηνά ανήκει στο ζώδιο του Ιχθύ ενώ ο Μάξιμος και το νεογέννητο στο ζώδιο του Κριού.

Η απλή, καθημερινή συνήθεια που δίνει ευτυχία και γαλήνη στην Αθηνά Οικονομάκου



Πηγή κεντρικής: athinao1konomakou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: