H Sofia Richie αρραβωνιάστηκε τον Elliot Grainge με την πιο ρομαντική πρόταση γάμου

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Sofia Richie αρραβωνιάστηκε τον Elliot Grainge με την πιο ρομαντική πρόταση γάμου

Το μοντέλο-σχεδιάστρια μόδας είπε το μεγάλο «ναι» στον εκλεκτό της καρδιάς της.

Η φετινή χρονιά στο Hollywood είναι γεμάτη έρωτα αφού ακόμη μια celebrity έκανε το επόμενο βήμα με τον αγαπημένο της. Ο λόγος για τη Sofia Richie, η οποία δέχθηκε την πιο ρομαντική πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, Elliot Grainge, την οποία και αποδέχθηκε.

H Sofia Richie αρραβωνιάστηκε και λάμπει από ευτυχία

Η 23χρονη αποκάλυψε το ευτυχές γεγονός δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες στο Instagram με τον σύντροφό της. Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε τον Elliot γονατισμένο και την ίδια να προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Το για πάντα δεν είναι αρκετά διαρκές», έγραψε στη λεζάντα του post. Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Four Seasons Hualalai, απολαμβάνοντας τις διακοπές του.

monopetro_richie.jpg

Η Sofia Richie δεν δίστασε να δείξει στους εκατομμύρια ακόλουθούς της το εντυπωσιακό μονόπετρο που της πρόσφερε ο αγαπημένος της. Το δαχτυλίδι φημολογείται πως είναι με διαμάντι 6 καρατίων και κοστίζει γύρω στα 300.000 δολάρια.

Επιτέλους το παραδέχτηκε: Ο Scott Disick μόλις αποκάλυψε την αιτία χωρισμού του από τη Sofia Richie

richie_daxtylidi.jpg

Ποιος είναι ο Elliot Grainge

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν έναν χρόνο με την Sofia Richie να επιβεβαιώνει τη σχέση τους αμέσως μετά τον χωρισμό της από τον Scott Disick. Ο 28χρονος Grainge είναι Chairman και CEO της Universal Music Group και είναι ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας 10Κ Projects.

O Elliot Grainge δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία του με την Sofia Richie όπου ανταλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί. «Είπε ναι», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από το post και οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να τους ευχηθούν για το ευτυχές γεγονός.

https://www.instagram.com/p/CclRm7OpQU-

Πηγή κεντρικής: sofiarichie