Η Kourtney Kardashian ξέσπασε για τα κιλά της και μίλησε για τις επιπλοκές της εξωσωματικής

Ιωάννα Τζανή
Η Kourtney Kardashian ξέσπασε για τα κιλά της και μίλησε για τις επιπλοκές της εξωσωματικής

«Τα φάρμακα που μου έδιναν, με έβαλαν στην εμμηνόπαυση και μου προκάλεσαν κατάθλιψη», εξομολογήθηκε η Kourtney.

Μπορεί οι φήμες να τη θέλουν συνεχώς έγκυο (καθώς ορισμένες δημοσιεύσεις της να «γεννούν» υποψίες), όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι για την Kourtney Kardashian. Η ίδια παραδέχτηκε ότι θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδί με τον Travis Barker, ωστόσο δεν είναι όλα... ρόδινα για εκείνη - κάθε άλλο θα λέγαμε.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην εκπομπή «The Kardashians» και τη μαμά της Kris Jenner, η Kourtney αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει επιπλοκές στο ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης και ως αποτέλεσμα, έχει πάθει κατάθλιψη.

Kourtney Kardashian-Travis Barker: Μόλις παντρεύτηκαν-Ο μυστικός γάμος στο Las Vegas

Οι επιπλοκές της εξωσωματικής, η κατάθλιψη και το ξέσπασμα για τις φήμες εγκυμοσύνης

«Ο Travis κι εγώ θέλουμε να κάνουμε ένα μωρό και έτσι ο γιατρός μου μας οδήγησε στον δρόμο της εξωσωματικής γονιμοποίησης και δεν ήταν η πιο εκπληκτική εμπειρία», είπε χαρακτηριστικά η 43χρονη όταν η μητέρα της τη ρώτησε πώς πηγαίνουν οι επισκέψεις στον γυναικολόγο της.

Και συνέχισε:

«Όλοι στα social media λένε συνεχώς "η Kourtney είναι έγκυος, η Kourtney είναι έγκυος, η Kourtney έχει πάρει πολλά κιλά". Νομίζω ότι είναι πολύ αγενές να σχολιάζεις ανθρώπους όταν δεν έχεις ιδέα τι πραγματικά περνούν. Τα φάρμακα που μου έδιναν, με έβαλαν στην εμμηνόπαυση και μου προκάλεσαν κατάθλιψη. Νομίζω ότι επειδή είμαι τόσο προσεκτική με ό,τι βάζω στο σώμα μου, έχει ακριβώς την εντελώς αντίθετη αντίδραση και λειτουργεί ως αντισυλληπτικό αντί να μας βοηθάει».

Η είδηση ​​αυτή προκάλεσε σοκ στην Kris Jenner, η οποία είπε στη μεγαλύτερη κόρη της: «Νιώθω ότι δεν σε έχω δει ποτέ πιο ευτυχισμένη, οπότε το θέμα της κατάθλιψης με εκπλήσσει», με την Kourtney να απαντά: «Έχω τα πάντα στον κόσμο για να είμαι χαρούμενη. Απλώς αισθάνομαι λίγο άσχημα. Είμαι πολύ κυκλοθυμική λόγω των ορμονών».

Η μαμά Kris Jenner στέκεται δίπλα στην κόρη της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή

Η Kris κατάλαβε απόλυτα όλα αυτά που περνά η Kourtney και της μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ίδια στην προσπάθειά της να αποκτήσει παιδιά στα μέσα της δεκαετίας του '90.

«Έμεινα έγκυος το 1994 και είχα μια αποβολή και το σώμα μου σταμάτησε να λειτουργεί. Ήμουν κυκλοθυμική, έπαθα κατάθλιψη και ήμουν πρησμένη, δεν ένιωθα καλά. Όλα όσα μόλις περιέγραψες, μου συνέβησαν κι εμένα», αποκάλυψε η 66χρονη, ενώ πρόσθεσε: «Αν και η Kourtney έχει τρία όμορφα παιδιά, δεν πονάει λιγότερο αν προσπαθείς να αποκτήσεις μωρό και δυσκολεύεσαι».

https://www.instagram.com/p/CcmH044FF6j

Η Kourtney συμφώνησε, εξηγώντας ότι ο λόγος που αυτή και ο αρραβωνιαστικός της Travis Barker θέλουν τόσο πολύ ένα μωρό, είναι γιατί επιθυμούν να δημιουργήσουν κάτι μαζί.

«Θα έχετε ένα όμορφο μωρό, πιθανότατα σε έναν χρόνο από τώρα», είπε με σιγουριά η μητέρα της.

Η Kourtney είναι ήδη μαμά του 12χρονου Mason, της 9χρονης Penelope και της 6χρονης Reign, τα οποία έχει αποκτήσει με τον Scott Disick, ενώ ο Barker είναι πατέρας του 18χρονου Landon, της 16χρονης Alabama, που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Shanna Moakler.

Πηγή φωτογραφιών: @kourtneykardash