Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκαλύπτει τον νέο της εαυτό με μία κίνηση στον καθρέπτη της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκαλύπτει τον νέο της εαυτό με μία κίνηση στον καθρέπτη της

Η πρώτη εμφάνιση χωρίς την μάσκα της στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη. 

«Στο δικό μου μονοπάτι για να γίνω ο καλύτερος εαυτός μου, δυνατότερη και χωρίς φόβο», γράφει στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου και το κάνει πράξη την ερχόμενη Πέμπτη στις 28 Απριλίου στις 24.00 στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη στον Alpha, αφού αποκαλύπτει δημόσια για πρώτη φορά το πρόσωπο της, χωρίς να φορά την μάσκα της.

https://www.instagram.com/p/Ccf4NKCMFn9

«Άλλαξε την ιστορία»

Στο αποκαλυπτικό τρέιλερ της εκπομπής, η Ιωάννα Παλιοσπύρου λέει μία συγκινητική πρόταση: «Πήγαινε στο σημείο που έχεις κλάψει, χαμογέλασε και άλλαξε την ιστορία». Και από το σημείο μηδέν της ζωής της όπως το χαρακτηρίζει, το σημείο δίπλα στο ασανσέρ, όπου δέχτηκε την δολοφονική επίθεση με βιτριόλι πριν από 2 χρόνια, στο κτίριο που στεγάζεται η εταιρεία που δούλευε, κάνει μία νέα αρχή.

https://www.instagram.com/p/CcnB2zGMYsJ

Ο Σταύρος Θεοδωράκης την ακολουθεί βήμα - βήμα σε μία ακόμη από τις συνολικά 13 διορθωτικές επεμβάσεις της Ιωάννας, για να αποκαταστήσει εμφανισιακά, αλλά και λειτουργικά, όλα τα σημεία στο σώμα της και στο πρόσωπό της, τα οποία έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες. Για πρώτη φορά η Ιωάννα, με μία κίνηση στον καθρέπτη, αποκαλύπτει δημόσια το πρόσωπό της, σε μία συγκλονιστική τηλεοπτικά και προσωπικά, στιγμή.

Στην εκπομπή θα μιλήσουν και οι γιατροί που από την πρώτη στιγμή την περιέθαλψαν και θα δούμε όλη αυτή την επώδυνη διαδικασία που καλείται να υποστεί με τις φυσιοθεραπείες της, αλλά και στην περιποίηση του νέου δέρματος που έχει αναπτυχθεί μετά από τις πλαστικές επεμβάσεις, πάνω στα σοβαρά εγκαύματα της.

Η Ιωάννα όπως αποκαλύπτει στον δημοσιογράφο, χρειάστηκε να δώσει έναν διπλό αγώνα. Πρώτα σωματικό και μετά ψυχολογικό. Αναφέρεται σε όλες τις στιγμές κατά τις οποίες λύγισε, αλλά και όλες εκείνες κατά τις οποίες κατάφερε με την βοήθεια της αγάπης του απλού κόσμου και της μητέρας της, να σηκωθεί και να νιώσει δυνατή. Ο αγώνας της δεν σταματά εδώ. Γιατί όπως θα πει χαρακτηριστικά, έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της μέχρι την πλήρη αποκατάστασή της. Αλλά έχει κάνει πια, ένα σημαντικό και ουσιαστικό βήμα σε αυτή την πορεία, δείχνοντας το θάρρος της ψυχής της.