Η συγκινητική αφιέρωση της Κατερίνας Καραβάτου στη μητέρα της και το πρώτο Πάσχα χωρίς εκείνη

Ιωάννα Τζανή
Η συγκινητική αφιέρωση της Κατερίνας Καραβάτου στη μητέρα της και το πρώτο Πάσχα χωρίς εκείνη

Η Κατερίνα Καραβάτου έβαψε τα πασχαλινά αυγά με τα παιδιά της και το post της συγκίνησε τους followers της.

Πολλοί είναι οι διάσημοι που σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, έβαψαν τα πασχαλινά τους αυγά και ανέβασαν φωτογραφίες στα social media, όμως η δημοσίευση της Κατερίνας Καραβάτου ήταν ιδαίτερα συκγινητική.

Η παρουσιάστρια τήρησε το έθιμο με τη βοήθεια των δύο παιδιών της, της Αέλιας και του Αρίωνα, και μοιράστηκε το αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Μάλιστα, η Κατερίνα ακολούθησε μία ξεχωριστή μέθοδο βαψίματος (με κρεμμυδόφυλλα), την οποία της είχε μάθει η πολυαγαπημένη μητέρα της Κική.

Η Καραβάτου λύγισε στο Instagram για τη μαμά της: «Πώς να συνεχίσω ενώ έχει συμβεί αυτό»

Το πρώτο Πάσχα χωρίς τη μητέρα της

Αυτό είναι το πρώτο Πάσχα που η 48χρονη παρουσιάστρια το περνά χωρίς τη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, και η αναφορά που έκανε στον θάνατό της συγκίνησε τους followers της.

https://www.instagram.com/p/Ccm35cBjyKP

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης: «Αφιερωμένα στη γιαγιά μας που για πρώτη φορά δεν είναι εδώ μαζί μας για να βάψουμε τα αυγά μας, σύμφωνα με τις συμβουλές της. Όμως ήταν σα να είναι εδώ και αυτό ήταν κάτι που νιώσαμε όλοι μας, μικροί και μεγάλοι! Η Αέλια και ο Αρίωνας ήταν οι πιο σπουδαίοι βοηθοί. Απλώς υπέροχοι! Καλή Ανάσταση σe όλους! Εύχομαι όπως την ονειρεύεστε!».

Η Κατερίνα είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της

Κατερίνα και Κική ήταν αχώριστες παρά το γεγονός πως η μαμά της Καραβάτου ζούσε στη Θεσσαλονίκη. Μιλώντας πριν από λίγους μήνες για τον θάνατο της μητέρας της, η παρουσιάστρια είχε εξομολογηθεί:

«Είμαι μοναχοπαίδι και, επειδή είχα ήδη χάσει τον πατέρα μου, η μητέρα μου ήταν ό,τι είχα σε κοντινή οικογένεια - εννοείται εκτός από τα παιδιά μου. Επειδή λοιπόν δεν ήμουν προετοιμασμένη -δεν ήταν άρρωστη για να έχω εξοικειωθεί με την ιδέα, όλα έγιναν μέσα σε ένα δίμηνο-, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι η μητέρα μου δεν είναι πια εδώ».

Και συνέχισε:

«Αυτό πολλές φορές με βοηθά να αντιμετωπίζω όλα τα υπόλοιπά που προκύπτουν και είναι επίσης σοβαρά. Με κάνει να θέλω να της τηλεφωνήσω, να θέλω να μοιραστώ μαζί της κάτι που μου συμβαίνει. Χρειάζομαι πολλή δουλειά ακόμη για να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Οι στιγμές κατά τις οποίες έχω την αίσθηση της απώλειας είναι πολύ δύσκολες, κι αυτό που έχω να κάνω τώρα είναι να ενηλικιωθώ».