Maisie Williams: Θυμάσαι την Arya Stark στο Game of Thrones; Έχει αλλάξει πολύ σήμερα

Νατάσσα Σχοινά
Maisie Williams: Θυμάσαι την Arya Stark στο Game of Thrones; Έχει αλλάξει πολύ σήμερα

H «Arya Stark» δεν είναι πια το μελαχρινό κορίτσι που θυμάσαι.

Αν έβλεπες Game of Thrones, σίγουρα θυμάσαι την Arya Stark, την κόρη του Ned και της Catelyn Stark. Η ζωή της σαφώς και δεν ήταν η ευκολότερη, αφού είδε τον πατέρα της να αποκεφαλίζεται μπροστά της, δολοφόνησαν τη μαμά και τον αδερφό της και επιβίωσε μέχρι το τέλος της σειράς μη γνωρίζοντας ότι έχει άλλη εν ζωή οικογένεια προπονούμενη για να γίνει μία από τις καλύτερες δολοφόνους που είδαν τα 7 βασίλεια. Και έγινε.

Τον χαρακτήρα της Arya Stark υποδύθηκε η Maisie Williams. Η ηθοποιός είναι σήμερα 25 ετών και δε μοιάζει σε τίποτα με την ηρωίδα που υποδυόταν στη σειρά του HBO. Ακόμα και οι πιο φανατικοί, ενδεχομένως να δυσκολευτούν να την αναγνωρίσουν.

Η Maisie Williams έχει αλλάξει πολύ από τότε που υποδυόταν την Arya Stark στο Game of Thrones

H Maisie Williams ήταν τότε μελαχρινή, ενώ πλέον εμφανίζεται κατάξανθη. Έχει βάψει μέχρι και τα φρύδια της, με αποτέλεσμα ουσιαστικά να έχει αλλάξει και το πρόσωπό της στην τελική εικόνα.

Πρόσφατα, η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το Net-a-Porter με τα ξανθά της μαλλιά και φρύδια και σχολίασε πώς βίωσε την έννοια της ομορφιάς προσπαθώντας να βρει τα βήματά της.

«Τον περισσότερο καιρό, πάλευα με το ότι ήθελα να μοιάζω με αυτό που οι άνθρωποι θεωρούν όμορφο και άρχισα να χάνομαι μέσα σε αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/Ccfm_gCM6ij

Game of Thrones: Το συγκινητικό reunion της Emilia Clarke και του Jason Momoa

Η Arya Stark, μάλιστα, την επηρέασε γενικά στον τρόπο που δρούσε. «Η Arya ήταν γραμμένη ως ευέξαπτη και πιάνω τον εαυτό μου σε ρόλους να γίνομαι κατευθείαν κατηγορητική ή θυμωμένη ή ανήσυχη. Έχω νιώσει τον εαυτό μου να απομακρύνεται πολύ από αυτό, γιατί δεν είναι η πραγματικότητα πολλών ανθρώπων. Αλλά ήταν η πραγματικότητα της Arya και ίσως και η δική μου, οπότε πιάνω τον εαυτό μου να πηγαίνει εκεί, σαν να είναι το μέρος που νιώθω ασφάλεια. Θα ήθελα να αφήσω για λίγο το κλάμα και τις φωνές».