Πασχαλινή απόδραση στο εξωτερικό για την Ελένη Φουρέιρα με αγαπημένα πρόσωπα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πασχαλινή απόδραση στο εξωτερικό για την Ελένη Φουρέιρα με αγαπημένα πρόσωπα

Η τραγουδίστρια απολαμβάνει ένα σύντομο διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Εκτός Ελλάδος βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Ελένη Φουρέιρα η οποία επέλεξε την Βρετανική πρωτεύουσα για τις ολιγοήμερες διακοπές της. Το βράδυ της Ανάστασης καθώς και την Κυριακή του Πάσχα η Ελένη θα εμφανιστεί κανονικά μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας όπου τραγουδούν.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράστηκε μερικά Instagram-stories καθώς και αρκετές φωτογραφίες από το κέντρο του Λονδίνου όπου ταξίδεψε με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Άγνωστο παραμένει εάν ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία την συνόδευσε στο σύντομο ταξίδι αναψυχής αφού για την ώρα ο ποδοσφαιριστής δεν έχει δημοσιεύσει κάτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο Λονδίνο η Ελένη Φουρέιρα με απαράμιλλο στυλ

Η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με ένα υπέροχο athleisure look φορώντας λευκό τοπ, λευκή φόρμα και πράσινο jacket σε πράσινο χρώμα με λευκές λεπτομέρειες. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ποζάρει χαλαρή ενώ έγραψε: «Ξύπνησα στο Λονδίνο». Μαζί της ο στενός της φίλος και συνεργάτης, Βασίλης Σιμσιρίκης, με τον οποία μοιράστηκε μια selfie φωτογραφία τους.

https://www.instagram.com/p/CclCK32qrh1

Οι αναρτήσεις της τραγουδίστριας δεν σταματούν εδώ αφού πριν λίγες ώρες έκανε μια super sexy εμφάνιση στους δρόμους της Βρετανικής πρωτεύουσας. Φορώντας midi κόκκινο φόρεμα, μαύρες μπότες και biker jacket η Ελένη Φουρέιρα απόλαυσε τη νυχτερινή της έξοδο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Λονδίνο

Ο τραγουδιστής και συνεργάτης της Ελένης Φουρέιρα βρίσκεται κι εκείνος στο Λονδίνο και δεν δίστασε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες με τους εκατοντάδες χιλιάδες ακόλοθούς του στο Instagram. Άκρως ανανεωμένος με νέο κοντό κούρεμα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός πόζαρε στον φακό με μαύρο κοστούμι, «βάζοντας φωτιά» στα likes.

«Χαου γιου ντουιν..?», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/Cclm7nMtNQJ

Πηγή κεντρικής: foureira