Χαμογελά ξανά η Ιωάννα Τούνη λίγες ημέρες μετά την απώλεια της μητέρας της

Ιωάννα Τζανή
Χαμογελά ξανά η Ιωάννα Τούνη λίγες ημέρες μετά την απώλεια της μητέρας της

Η Ιωάννα ποζάρει στην αγκαλιά του συντρόφου της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Πριν από λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης (19/4), η Ιωάννα Τούνη έχασε την πολυαγαπημένη της μαμά, η οποία έδινε για χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Η γνωστή influencer έχει βυθιστεί στο πένθος και προσπαθεί να βρει ξανά το χαμόγελό της, έχοντας δίπλα της ανθρώπους που την αγαπούν. Από την πρώτη στιγμή που έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, βρίσκεται στο πλευρό της ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, ενώ η ίδια δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση στα social media και περνά αυτή τη δύσκολη στιγμή σιωπηλά.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και το «ευχαριστώ» για την Ιωάννα μετά την απώλεια της μητέρας της

Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, ο Δημήτρης ανέβασε στα Insta stories του μια φωτογραφία με την αγαπημένη του, η οποία έχει κουρνιάσει στην αγκαλιά του και χαμογελά, δείχνοντας ήρεμη και γαλήνια.

Το μεγάλο δέσιμο που είχε η Ιωάννα με τη μαμά της

Η μαμά της Ιωάννας, Τάνια, ήταν το πολυτιμότερο πρόσωπο στην ζωή της γνωστής influencer, αφού την μεγάλωσε μόνη της με πολλές στερήσεις και μπόλικη αγάπη όπως είχε πει και η ίδια, χαρακτηρίζοντάς την, το πιο καλοσυνάτο πρόσωπο που έχει γνωρίσει ποτέ. Όπως είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της: «Η μητέρα μου ήταν νοσηλεύτρια και είχε έναν μέσο μισθό ενός μέσου Έλληνα. Γύρω στο χιλιάρικο έβγαζε. Γενικά, δεν μου έλειπε τίποτα γιατί και η μαμά μου με είχε μάθει έτσι. Όταν καλοέβλεπα τα παιχνίδια στα ράφια, μου έλεγε: «Το χρειάζεσαι; Δεν σου είναι αρκετά τα παιχνίδια που έχεις ήδη;» Μετά το καλοσκεφτόμουν και έλεγα ότι δεν μου χρειάζεται».

Το τελευταίο διάστημα και λόγω των αυξημένων μέτρων της πανδημίας, η Ιωάννα δεν έβλεπε αρκετά συχνά την μητέρα της. Είχε όμως αναφερθεί στον σκληρό αγώνα που έδινε με τον καρκίνο, ενώ τις τελευταίες ημέρες δεν έφυγε από το πλευρό της: «Η μαμά μου είναι η πιο δυνατή, η πιο υποστηρικτική, η πιο καλή μαμά του κόσμου, δυστυχώς την βλέπω ελάχιστα και με μέτρα και προφυλάξεις λόγω του covid, γιατί έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες», απάντησε η Ιωάννα Τούνη ενώ παράλληλα έγραψε πάνω στο βίντεο: «Μαμά σε αγαπάω πολύ! Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Βλέπει τα στόρι μου».