Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και το «ευχαριστώ» για την Ιωάννα μετά την απώλεια της μητέρας της

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και το «ευχαριστώ» για την Ιωάννα μετά την απώλεια της μητέρας της

Η πρώτη ανάρτηση του συντρόφου της γνωστής influencer, στο Instagram, οποίος στέκεται στο πλευρό της αγαπημένης του, αυτή την δύσκολη στιγμή. 

Δεν είναι εύκολες αυτό το Πάσχα, τόσο για την Ιωάννα Τούνη μετά την απώλεια της μητέρας της Τάνιας, όσο και για τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος προσπαθεί να απαλύνει τον πόνο της με όποιον τρόπο μπορεί. Η γνωστή influencer δεν έχει κάνει μέχρι αυτή τη στιγμή κάποια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, αλλά έκανε ωστόσο το γνωστό μοντέλο και συμπαρουσιαστής της Κατερίνας Καινούργιου. Με διάθεση μάλιστα στα λόγια του, να ευχαριστήσει όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλάι τους, αυτές τις δύσκολες στιγμές.

tounimama3.jpg

Πένθος για την Ιωάννα Τούνη η οποία έχασε πριν λίγες ώρες το πολυτιμότερο πρόσωπο της ζωής της

«Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας»

Με εκείνη στην αγκαλιά του, από την Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται και για την κηδεία της μητέρας της μετά το Πάσχα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάτω από τις 4 φωτογραφίες με την Ιωάννα στην αγκαλιά του έγραψε δύο λόγια για να ευχαριστήσει για την συμπαράσταση: «Ευχαριστούμε για τις ευχές σας και την αγάπη σας». Πολλοί φίλοι τους, διάσημοι και μη, έσπευσαν να τους γράψουν κάτω από την ανάρτηση και άλλα λόγια αγάπης και να προτρέψουν γλυκά τον Δημήτρη: «Αυτές τις ημέρες το κορίτσι να το αγαπάς λίγο παραπάνω».

https://www.instagram.com/p/Ccm31GKK3eA

Την είδηση για την τραγική απώλεια της αγαπημένης μητέρας της Ιωάννας, είχε γνωστοποιήσει η Κατερίνα Καινούργιου από την εκπομπή της, για να δικαιολογήσει και την απουσία και του Δημήτρη Αλεξάνδρου από την εκπομπή της: « Πριν από λίγη ώρα έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Ιωάννας Τούνη μετά από μάχη μηνών που έδινε με τον καρκίνο. Στις 4 το πρωί έφυγε η γυναίκα από τη ζωή. Η Ιωάννα ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε στη ζωή, ήταν μαζί της συνέχεια. Ήταν και από τους λόγους που είχε αποχωρήσει από το J2US που δεν ήθελε να πει. Η γυναίκα δεν τα κατάφερε, κατέληξε. Μας πήρε ο Δημήτρης το πρωί, μας είπε ότι θέλει να είναι δίπλα στη σύντροφό του και εννοείται. Δύναμη και κουράγιο γιατί αυτές είναι πολύ δύσκολες στιγμές και αν δεν κάνω λάθος η γυναίκα ήταν και αρκετά μικρή σε ηλικία και αυτό είναι το θλιβερό. Συλλυπητήρια, δύναμη και κουράγιο».