Το αστείο για την Khloe και τον Tristan που η Kim Kardashian... δε βρήκε καθόλου αστείο

Ιωάννα Τζανή
Το αστείο για την Khloe και τον Tristan που η Kim Kardashian... δε βρήκε καθόλου αστείο
©2017 Evan Agostini

Η Kim βρήκε αρκετά σκληρό αυτό το σχόλιο.

Μπορεί η Kim Kardashian να έκανε σχόλια για τους πάντες στην οικογένειά της - από τον Kanye West μέχρι τον σύντροφο της Kris Jenner, αλλά και το περιβόητο sex tape με τον Ray J - κατά τη διάρκεια του μονολόγου της στο «Saturday Night Live» τον Οκτώβριο του 2021, αλλά αποφάσισε να προστατεύσει την αδερφή της, Khloé Kardashian.

Στο νέο επεισόδιο του «The Kardashians», η Kim αποκάλυψε ότι έκοψε ένα αστείο που έγινε για τη σχέση της Khloé με τον Tristan Thompson και τις πολλές απιστίες του.

Η Kim Kardashian αποκάλυψε τον πιο αυστηρό κριτή των εμφανίσεών της

Το (κρύο!) αστείο για τη σχέση Klhoe Kardashian - Tristan Thompson

«Khloé, έχεις τη μεγαλύτερη καρδιά. Είναι τόσο σπουδαίο που έχει χώρο για τον Tristan και όλα τα πλευρικά του κομμάτια», ανέφερε η ατάκα του μονολόγου, με την 41χρονη να αρνείται να πει το - κρύο θα λέγαμε - αστείο κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, αν και δεν εξήγησε τον λόγο που το έκανε.

Αντίθετα, η Kim Kardashian δε δίστασε να αναφερθεί σε όλα τα υπόλοιπα «άβολα» θέματα που αφορούν τόσο στην οικογένειά της όσο και στην ίδια, όπως τη διαβόητη ερωτική της ταινία με τον 41χρονο Ray J και το πολυδιαφημισμένο διαζύγιό της από τον Kanye West.

Εν τω μεταξύ, η Khloé και ο Thompson έδειχναν να έχουν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης του «SNL», ενώ η Kardashian επαίνεσε τον μπασκετμπολίστα του NBA στην πρεμιέρα του «The Kardashians», λέγοντας: «Είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου. Βλέπω τον Tristan μια-δυο φορές την εβδομάδα».

Και πρόσθεσε:

«Είναι ένας πολύ καλός μπαμπάς. Εγώ και ο Tristan δεν έχουμε εντάσεις».

Ωστόσο, όλα αυτά γυρίστηκαν πολύ πριν η Khloé μάθει για το σκάνδαλο με το τεστ DNA και το παιδί που απέκτησε ο πρώην της με την Maralee Nichols, ενώ ήταν ακόμη μαζί.

H Nichols ισχυρίστηκε ότι έμεινε έγκυος στον γιο τους Theo στα 30ά γενέθλια του Thompson στις 13 Μαρτίου 2021.