Η Kim Kardashian αποκάλυψε τον πιο αυστηρό κριτή των εμφανίσεών της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Kim Kardashian αποκάλυψε τον πιο αυστηρό κριτή των εμφανίσεών της

Λίγο πριν την πρεμιέρα του «Hulu», η τηλεπερσόνα μοιράστηκε μια άγνωστη αλήθεια.

Πρεμιέρα κάνει στις 14 Απριλίου το νέο, πολυαναμενόμενο reality των Kardashians, «The Kardashians». Τι κι αν το «Keeping up with the Kardashians» ολοκληρώθηκε έπειτα από είκοσι σεζόν (έκανε πρεμιέρα το 2007 και τον Σεπτέμβριο του 2021 ανακοινώθηκε το τέλος του), η διάσημη οικογένεια συνεχίζει ακάθεκτη να εκθέτει την ζωή της στον τηλεοπτικό φακό.

Στο teaser που είχε δημοσιευτεί πριν λίγους μήνες, σύσσωμη η λαμπερή οικογένεια υπόσχεται ότι «όλοι οι τοίχοι θα γκρεμιστούν». Το νέο reality έρχεται για να φωτίσει την αλήθεια πίσω από τα πρωτοσέλιδα και θα περιλαμβάνει διάφορες καταστάσεις από την καθημερινότητα των Kardashians. Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη αποκλειστικά στο Hulu στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές άλλες χώρες μέσω του δικτύου Star.

Η αποκάλυψη της Kim Kardashian

Στο λαμπερό party που πραγματοποιήθηκε για την πρεμιέρα του reality, η Kim Kardashian δεν δίστασε να αποκαλύψει τον πιο σκληρό κριτή των ενδυματολογικών της επιλογών. Όπως η ίδια ανέφερε η 8χρονη κόρη της, North West σχολιάζει έντονα τις εμφανίσεις της μαμάς της.

«Θα κρίνει. Πιθανότατα θα λέει, «Εεε, τι φοράς;», δήλωσε η Kim στην κάμερα. Όταν ρωτήθηκε για τη γνώμη της North σχετικά με το ασημί λάτεξ φόρεμα Thierry Mugler που φόρεσε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα του reality, η τηλεπερσόνα ανέφερε: «Έφυγα από το σπίτι ιδρωμένη, οπότε δεν το έχει δει».

https://www.instagram.com/p/CcGpZD3Pybu

Η κόρη της Kim Kardashian, North, έχει υπέροχη φωνή και αυτή είναι η απόδειξη (video)

«H North έχει το στυλ της, εγώ έχω το δικό μου στυλ. Άσε με να είμαι εγώ, θα σε αφήσω να είσαι εσύ. Αυτή είναι η προσέγγιση που ακολουθώ με τα παιδιά μου αυτές τις μέρες», συμπλήρωσε η Kim Kardashian.

https://www.instagram.com/p/CaFRpyKlXzS

Όταν ρωτήθηκε αν η North κάνει ποτέ κομπλιμέντα για την εμφάνισή της, η Κim παραδέχτηκε: «Δεν το έχω ακούσει αυτό εδώ και πολύ καιρό από εκείνη… εκτός από όταν την άφησα να μου κάνει το styling».


Πηγή κεντρικής: getty

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Kim Kardashian: «Είμαι ευτυχισμένη και ήρεμη» με τον Pete Davidson

The Kardashians: Kim, Kourtney και Khloe σε παιδική ηλικία δεν θυμίζουν σε τίποτα το σήμερα