Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε το πρώτο μπάνιο για φέτος και «έβαλε φωτιά» στο Instagram

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε το πρώτο μπάνιο για φέτος και «έβαλε φωτιά» στο Instagram

Η παρουσιάστρια βρίσκεται με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στην Κρήτη και δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

Στην πανέμορφη Κρήτη και συγκεκριμένα στην Χερσόνησο θα κάνει Ανάσταση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια του «Kάτι Ξαναψήνεται» και ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έφυγαν για λίγο από την πρωτεύουσα για να ξεκουραστούν και να γιορτάσουν το Πάσχα.

Τα ταξίδια είναι η αδυναμία τους και σε κάθε ευκαιρία επισκέπτονται αγαπημένους τους προορισμούς τόσο εντός αλλά και εκτός της χώρας. Λίγο πριν την Ανάσταση, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χαλάρωσε στην πισίνα του ξενοδοχείου, έκανε spa και απόλαυσε δροσερά cocktails, δημοσιεύοντας αρκετά Instagram-stories στον προσωπικό της λογαριασμό.

kriti_1spyropoulou.jpg

Η παρουσιάστρια είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ μετά την απώλεια κιλών και δεν σταματά να γυμνάζεται συστηματικά ακόμη και στις διακοπές της. Φορώντας ένα πορτοκαλί σετ η Κωνσταντίνα και ο σύντροφός της επισκέφθηκαν το γυμναστήριο για να κάψουν μερικές θερμίδες πριν το πασχαλινό τραπέζι.

Πιο fit από ποτέ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με μπικίνι

Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα neon πράσινο μπικίνι και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, βάζοντας φωτιά στο Instagram. Η ανάρτησή της συγκέντρωσε χιλιάδες likes ενώ οι ακόλουθοί της έσπευσαν να κάνουν κολακευτικά σχόλια για την σιλουέτα της. Η Κωνσταντίνα ακολουθεί μια υγιεινή, ισορροπημέ διατροφή σε συνδυασμό με γυμναστική και τα αποτελέσματα στο σώμα της είναι ορατά.

https://www.instagram.com/p/Ccsc62ho189

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι αχώριστο και δεν σταματά να δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις του. Το φετινό Πάσχα βρίσκει με άκρως καλοκαιρινή διάθεση την παρουσιάστρια αφού έκανε ήδη τα πρώτα μπάνια της χρονιάς στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου όπου διαμένει.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου- Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Ερωτευμένοι στην Πράγα

Πηγή κεντρικής: konstantinaspyropoulou