Η Δέσποινα Βανδή μας εύχεται Καλό Πάσχα αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή μας εύχεται Καλό Πάσχα αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Το ζευγάρι πέρασε μαζί το Πάσχα και ποζάρει μπροστά από το αρνί!

Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, μας ευχήθηκαν καλό Πάσχα αγκαλιασμένοι. Όπως ήταν φυσικό, οι δυο τους πέρασαν μαζί τις γιορτές του Πάσχα και τίμησαν όλα τα πατροπαράδοτα έθιμα τςη ημέρας, όπως το ψήσιμο του αρνιού.

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, όπου το ζευγάρι απολαμβάνει αγκαλιασμένο τον καυτό ανοιξιάτικο ήλιο. Μάλιστα, φαίνονται σε ιδιαίτερα καλή διάθεση, αφού ο Βασίλης Μπισμπίκης αστειευόμενος φόρεσε ασορτί καπέλο με την αγαπημένη του Δέσποινα. Εκείνη σε κίτρινο και εκείνος σε πράσινο. Και στις δύο λήψεις που είδαμε, οι δυο τους φαίνονται full in love, να απολαμβάνουν την στιγμή μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

«Χρόνια πολλά με αγάπη και χαρές,» έγραψε η Δέσποινα Βανδή στην σχετική λεζάντα, κοιτώντας όλο νόημα τον αγαπημένο της. Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε για το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής σκηνής, οι δυο τους είναι αχώριστοι. Έτσι και φέτος το Πάσχα επισκέφθηκαν όπως γράφει η Δέσποινα το βουνό των Κενταύρων, δηλαδή το Πήλιο.

https://www.instagram.com/p/Ccu3Ls-Mh5N

Στα stories της μας έδειξε και το παραδοσιακό αρνί που έψησαν, όπως αρμόζει στην ημέρα, χρησιμοποιώντας έναν παραδοσιακό τρόπο ψησίματος από την Κρήτη, το αντικριστό.

Η Δέσποινα για ακόμη μια φορά ήταν απόλυτα στυλάτη με ένα midi slip dress σε μοβ λιλά χρώμα και ένα ζευγάρι άνετα sneakers. Από την άλλη ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν στο γνωστό casual στυλ του, ενώ φαινόταν ιδιαίτερα χαρούμενος και με διάθεση για χιούμορ πλάι στην αγαπημένη του. Καλό Πάσχα, λοιπόν, από την παρέα του Πηλίου!