North West: Η πρωτότοκη κόρη της Kim Kardashian έχει μια διάσημη κολλητή!

Πατούλια Κατερίνα
North West: Η πρωτότοκη κόρη της Kim Kardashian έχει μια διάσημη κολλητή!

Μια νέα γενιά celebrities είναι εδώ και το μέλλον τους ανήκει, σύμφωνα με τις διάσημες μαμάδες τους.

Φαίνεται πως η Jessica Simpson έχει περισσότερα κοινά από όσα φανταζόμασταν με την Kim Kardashian.

North και Maxwell είναι κολλητές

Όπως αποκάλυψε η 41χρονη τραγουδίστρια, η 8χρονη κόρη της Maxwell Johnson είναι κολλητή με την 8χρονη κόρης της επίσης 41χρονης Kim, του πρώτου παιδιού που απέκτησε η Kardashian με τον Kanye West.

Η Jessica Simpson ποζάρει με μπικίνι και εξηγεί γιατί είναι τόσο χαρούμενη

Όπως εξήγησε στο Us Weekly η Jessica τα δύο κορίτσια είναι πολύ δεμένα:

«Μία από τις κολλητές της Maxwell είναι η North. Βλέπω τη North να μεγαλώνει, είναι απίθανη, ένα εξαιρετικό παιδί και θα είναι κομμάτι της αλλαγής του κόσμου, αυτή και η Maxwell.

Η Jessica εξήγησε και το πώς ξεκίνησε η φιλία αυτή ανάμεσα στην κόρης και σε εκείνη της Kim:

Όπως τόνισε, ο σύζυγος της Eric Johnson ήταν προπονητής στην ομάδα που έπαιζαν τα δύο κορίτσια και έτσι η φιλία τους μεγάλωσε μιας και οι δύο οικογένειες ζουν κοντά:

«Είναι αστείο γιατί μένουμε στην ίδια γειτονιά, οπότε αυτό το κάνει πιο εύκολο για τα κορίτσια μας», τόνισε η Simpson χωρίς να εξηγεί όμως αν έχει η ίδια με την Kim έχουν αναπτύξει την ίδια φιλική σχέση.

Είναι αλήθεια πάντως, πως στο Tik Tok της North δεν έχουμε απολαύσει την Maxwell ενώ η Simpson είναι μητέρα δύο ακόμα παιδιών, του 8χρονου Ace και της τρίχρονης πια Birdie Mae. Το πάρτι γενεθλίων για τα γενέθλια της Birdie ήταν πάντως επικό κι εκεί έδωσαν το παρών και ο Kanye και τα παιδιά του North, Chicago και Psalm.