Δέσποινα Βανδή: Οι νέες τρυφερές πόζες στην αγκαλιά του Μπισμπίκη και τα σχόλια του κόσμου

Ιωάννα Τζανή
Δέσποινα Βανδή: Οι νέες τρυφερές πόζες στην αγκαλιά του Μπισμπίκη και τα σχόλια του κόσμου

Δέσποινα και Βασίλης ζουν τον απόλυτο έρωτα και δεν το κρύβουν πια!

Ήταν να μην κάνει την αρχή η Δέσποινα Βανδή... Η τραγουδίστρια πέρασε το πρώτο Πάσχα με τον Βασίλη Μπισμπίκη, η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους και οι φωτογραφίες στο Instagram «πήγαν κι ήρθαν»!

Το ζευγάρι βρέθηκε στις Μηλιές Πηλίου και συγκεκριμένα στο σπίτι του καλού φίλου της Δέσποινας, Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, παρέα με αγαπημένα τους πρόσωπα όπως η Μαρία Καβογιάννη, η Μαρία Μπακοδήμου, ο Δημήτρης Γαλάνης και άλλοι.

Η Δέσποινα Βανδή μας εύχεται Καλό Πάσχα αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η γλυκιά ανάρτηση και τα σχόλια του κόσμου

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram 9 διαφορετικές φωτογραφίες, όμως μία ήταν αυτή που ξεχώρισε: εκείνη όπου ήταν αγκαλιά με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, χόρευαν και κοιτάζονταν στα μάτια, μην μπορώντας να κρύψουν τον έρωτά τους και το πόσο ευτυχισμένοι είναι.

https://www.instagram.com/p/CcvpD-msBFS

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε: «Ευχαριστούμε Λίνα και Βασίλη! Περάσαμε ένα υπέροχο Πάσχα στην αυλή σας με αγάπη και περίσσια χαρά».

Πολλοί ήταν τόσο οι φίλοι του ζευγαριού όσο και fans της τραγουδίστριας που έσπευσαν να σχολιάσουν και να εκδηλώσουν τον θαυμασμό τους για αυτόν τον τόσο όμορφο και ισχυρό δεσμό που τους δένει, αλλά και να στείλουν τις ευχές τους για το Πάσχα.

Μεταξύ άλλων, η Έλλη Κοκκίνου σχολίασε: «Πάντα έτσι!!!!Με αγάπη και χαρά!!!», ενώ μια follower της Δέσποινας έγραψε: «Επιτέλους χαμογελάς με την καρδιά σου στην αγκαλιά του Βασίλη!!!Η απλότητα του και η ανοιχτή καρδιά του σε κάνουν να είσαι ο εαυτός σου. Να περνάτε πάντα τέλεια».

Η Δέσποινα για ακόμη μια φορά ήταν απόλυτα στυλάτη με ένα midi slip dress σε μοβ λιλά χρώμα και ένα ζευγάρι άνετα sneakers. Από την άλλη ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν στο γνωστό casual στυλ του, ενώ φαινόταν ιδιαίτερα χαρούμενος και με διάθεση για χιούμορ πλάι στην αγαπημένη του.

Οι δυο τους είναι στα καλύτερά τους και απολαμβάνουν κάθε στιγμή ο ένας με τον άλλον. Και πια δεν μπορούν - ούτε και θέλουν! - να το κρύψουν.

Δες στην παρακάτω photo gallery όλες τις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή.