Η Ιωάννα Μαλέσκου μας συστήνει για πρώτη φορά την αδερφή της - Πόσο μοιάζουν;

Ιωάννα Τζανή
Η Ιωάννα Μαλέσκου μας συστήνει για πρώτη φορά την αδερφή της - Πόσο μοιάζουν;

Η παρουσιάστρια πέρασε οικογενειακές στιγμές στην Πρέβεζα και μας σύστησε... όλη την οικογένεια Μαλέσκου!

Η Ιωάννα Μαλέσκου πέρασε τις πασχαλινές διακοπές της οικογενειακά, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Πρέβεζα. Η παρουσιάστρια άφησε για λίγο πίσω της τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και απόλαυσε ήρεμες και ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μετά τον αδερφό της Αλέξανδρο, η Ιωάννα σύστησε για πρώτη φορά στους followers της στο Instagram και τη μεγαλύτερη αδερφή της Ελένη, με την οποία δε μοιάζουν πολύ - παρά μόνο στα μάτια - αλλά είναι το ίδιο όμορφη και γλυκιά με την παρουσιάστρια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου κάνει πασχαλινές διακοπές και μας συστήνει τον αδερφό της

Οι δύο αδερφές πόζαραν χαμογελαστές στον καθρέφτη, ενώ η Μαλέσκου έγραψε με χιουμοριστικό ύφος στη λεζάντα της ανάρτησης: «Μιας και οι φωτός με τη μεγάλη μου αδερφή είναι εξαιρετικά σπάνιες.. Τολμώ να πω (χαριτολογώντας) και του χρόνου Ελένη μου!».

https://www.instagram.com/p/CcxLO_SIcnm

Η τρυφερή φωτογραφία της Ιωάννας μαζί με τον μπαμπά της

Την Κυριακή του Πάσχα (24/4), η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε επίσης μια φωτογραφία με τον πολυαγαπημένο μπαμπά της, στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία και έχει ανεβάσει ξανά φωτογραφίες μαζί του.

Μπαμπάς και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, ενώ η παρουσιάστρια του «Love It» τον επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία και προσπαθεί όποτε βρίσκει χρόνο από το φορτωμένο πρόγραμμά της, να περνά ποιοτικό χρόνο τόσο μαζί του όσο και με την υπόλοιπη οικογένειά της.

https://www.instagram.com/p/CcvGiIooccP

Στη λεζάντα της δημοσίευσης που είναι αγκαλιά με τον μπαμπά της, η Ιωάννα έγραψε: «Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη! Εύχομαι σε όλους υγεία και μπόλικο φως μέσα στις καρδιές! Το φετινό Πάσχα με βρίσκει ήρεμη με την οικογένειά μου και όσους αγαπώ. Θα με βρει βέβαια μετά από μπόλικο φαγητό, ξεκάθαρα και με παραπάνω κιλά. Όμως, η ζωή είναι μικρή.. θα το φάω το μαμαδίστικο φαγάκι! Σίγουρα δε "χορταίνω" από αληθινές αγκαλιές και χαμόγελα! Νιώθω γεμάτη και ευγνώμων κι ας ξέρω ότι ο χρόνος μέτρα αντίστροφα. Η ζωή είναι στιγμές. Τις ευχές μου σε εσάς και τις οικογένειές σας!».