Η Ιωάννα Μαλέσκου κάνει πασχαλινές διακοπές και μας συστήνει τον αδερφό της

Η Ιωάννα Μαλέσκου κάνει πασχαλινές διακοπές και μας συστήνει τον αδερφό της

Η παρουσιάστρια επέστρεψε στο πατρικό της και απολαμβάνει τις βόλτες της στην φύση.

Στην γενέτειρά της την Πρέβεζα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Ιωάννα Μαλέσκου για να γιορτάσει την Ανάσταση με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια του «Love It» έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την αδυναμία που έχει στους γονείς της και ιδιαίτερα στον πατέρα της, γι' αυτό αποφάσισε να τους επισκεφτεί και να περάσει χρόνο μαζί τους.

Το τετραήμερο του Πάσχα αποτέλεσε την τέλεια ευκαιρία για να επιστρέψει στο πατρικό της, να χαλαρώσει και να χαρεί τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μαζί της όπως πάντα το πολυαγαπημένο κατοικίδιό της, η Baloo.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο αδερφός της είναι αχώριστοι

maleskou4.jpg

Ο αδερφός της Αλέξανδρος Μαλέσκος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της με τα αδέρφια να απολαμβάνουν τις βόλτες τους με ποδήλατο στα γραφικά σημεία της περιοχής.

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και δημοσίευσε αρκετά Instagram-stories δείχνοντάς μας τις ομορφιές της Πρέβεζας καθώς και την αγάπη της για την άθληση. Λίγο αργότερα η Ιωάννα δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να δίνει ένα πολύ τρυφερό φιλί στον αδερφό της.

maleskou_aderfos.jpg

Ο αδελφός της γνωστής παρουσιάστριας εργάζεται ως δικηγόρος και μένει μόνιμα στην Πρέβεζα. Πρόσφατα είχε τα γενέθλιά του και η αδερφή του θέλησε να του ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο.

https://www.instagram.com/p/Ca18drYIO1A

«Σήμερα δεχόμαστε και οι δυο μας χρόνια πολλά, αδερφέ μου! Εσύ για τα γενέθλιά σου κι εγώ για την Ημέρα της Γυναίκας! Μπορεί να μην τα λέμε συχνά από κοντά, αλλά βλέπουμε κι οι δυο με το ίδιο βλέμμα τον ορίζοντα. Να σε χαιρόμαστε “a male”», είχει γράψει η παρουσιάστρια δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να απαντήσει στις αυστηρές κριτικές με ανάρτησή της στο Instagram

Πηγή κεντρικής: imaleskou