Ο Γιώργος Λιάγκας γιορτάζει και οι γιοι του τού ευχήθηκαν με τον πιο τρυφερό τρόπο

Ιωάννα Τζανή
Ο Γιώργος Λιάγκας γιορτάζει και οι γιοι του τού ευχήθηκαν με τον πιο τρυφερό τρόπο

Ο παρουσιαστής γιορτάζει και ποζάρει στην αγκαλιά των δύο γιών του.

Ο Γιώργος Λιάγκας και οι δύο γιοι που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Φαίη Σκορδά, είναι αχώριστοι. Ο παρουσιαστής πέρασε τις πασχαλινές διακοπές του στο αγαπημένο του νησί, την Τήνο, και φυσικά μαζί του ήταν ο Δημήτρης και ο Γιάννης.

Σήμερα (25/4), ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Γιώργου, τα μικρά του αγόρια τού ευχήθηκαν με τον πιο τρυφερό τρόπο και ο παρουσιαστής επέλεξε να μοιραστεί το στιγμιότυπο με τους followers του στο Instagram.

Φαίη Σκορδά: Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και η αποκάλυψη για τον Γιώργο Λιάγκα

Το post του Γιώργου Λιάγκα αγκαλιά με τους γιους του

Ο Γιάννης και ο Δημήτρης βαδίζουν στα... χνάρια του μπαμπά τους, ο οποίος είναι χειμερινός κολυμβητής, και έτσι τον ακολούθησαν από νωρίς στην παραλία της Τήνου, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Εκεί, τα παιδιά - μαζί με το σκυλάκι τους - αγκάλιασαν τον μπαμπά τους για να του ευχηθούν για τη γιορτή του, ενώ ο μικρότερος γιος του Γιώργου και της Φαίης, ο Δημήτρης, ετοιμαζόταν να του δώσει ένα φιλί στο μάγουλο την ώρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία.

undefined

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε κοινοποιώντας αυτή τη φωτογραφία, να ευχαριστήσει δημόσια τους γιους του και να ευχηθεί με τη σειρά του σε όλους τους εορτάζοντες. «Οι καλύτερες αγκαλιές. Οι καλύτερες ευχές. Χρόνια πολλά σε όλους του Γιώργηδες!!!», έγραψε στη λεζάντα, ενώ το post κατακλύστηκε από ευχετήρια σχόλια φίλων, γνωστών και followers του παρουσιαστή.

Οι ευχές του Λιάγκα στα γενέθλια του Γιάννη

Την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα στις 19 Απριλίου, ο μεγαλύτερος γιος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, Γιάννης, γιόρτασε τα 11α γενέθλιά του και οι γονείς του τού ευχήθηκαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Ο παρουσιαστής επέλεξε να του στείλει τις ευχές του δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τον γιο του να οδηγεί το σκάφος του.

https://www.instagram.com/p/CchuYJMK-BE

Τόσο ο Γιώργος, όσο και η Φαίη προσπαθούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα δυο τους αγόρια, θέλοντας να τους χαρίσουν μια φυσιολογική ζωή. Αν και η Φαίη Σκορδά είναι λάτρης των social media, σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες των γιων της. Το ίδιο όμως κάνει και ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή φωτογραφιών: gliagas