Το μυστηριώδες story της Μαίρης Συνατσάκη: «Όλα καλά εδώ στο κρεβατάκι μου»

Το μυστηριώδες story της Μαίρης Συνατσάκη: «Όλα καλά εδώ στο κρεβατάκι μου»

Εξαφανισμένη ήταν αυτό το Πάσχα η Μαίρη Συνατσάκη από τα social media και όλοι απόρησαν τι της συμβαίνει.

Εξαφανίστηκε από τα social media η Μαίρη Συνατσάκη και οι fans της όπως ήταν φυσικό ανησύχησαν.

Το φετινό Πάσχα ήταν αρκετά διαφορετικό για τη Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και Instagrammer, εξαφανίστηκε κυριολεκτικά τις ημέρες αυτές από τα social media, προκαλώντας την ανησυχία των fans της.

Στο κρεβάτι η Μαίρη

Η 37χρονη έκανε ένα story στο Instagram, το οποίο ήταν αινιγματικό και έκανε τους fans της να απορούν αν η Μαίρη αποφάσισε απλά να μείνει στο σπίτι ή αν είχε λόγο να παραμείνει στο κρεβάτι, όπως έγραψε και η ίδια:

«Ε, παιδιά εδώ είμαι αυτό το ιδιαίτερο Πάσχα. Εύχομαι πραγματικά να τα περάσατε μούρλια. Ευχαριστώ και για το ενδιαφέρον, όλα καλά εδώ στο κρεβατάκι μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο story της η Συνατσάκη.

https://www.instagram.com/p/CcfhW_NKY2N

Άφαντος ήταν όμως στα social media και ο Ίαν Στρατής, ο οποίος βέβαια συνηθίζει να κρατά μια μεγαλύτερη απόσταση από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Το τελευταίο Post του Ίαν ήταν άλλωστε το cover που έκανε με τη Μαίρη στο νέο τους σπίτι.

Το χρονικό του love story

Συνατσάκη και Στρατής είναι επίσημα μαζί τον τελευταίο χρόνο και η σχέση είχε προδοθεί τον Απρίλιο του 2021, όταν ο γάτος του 29χρονου σήμερα Στρατή είχε εμφανιστεί σε stories της Συνατσάκη με την ίδια τη Μαίρη να τονίζει:

«Θέλω να σας πω κάποια πραγματάκια. Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά επιτέλους. Ξέρω πως έχουν δημιουργηθεί μερικές απορίες για αυτό το γατάκι που περνάει στο βίντεο για μερικά δευτερόλεπτα. Υπάρχει ένα δεύτερο γατί στο σπίτι, αλλά θα σας μιλήσω για αυτό εκτεταμένα, όταν μπορώ. Θα σας πω όμως, δε θα σας το κρατήσω για πάντα μυστικό. Αλλά όχι ακόμη, εντάξει;».

Η επισημοποίηση του δεσμού του ζευγαριού έγινε στο Instagram, τον φυσικό τόπο δράσης της Συνατσάκη, με ένα κοινό ποστ γεμάτο αγάπη και έρωτα στις αρχές Οκτωβρίου.

https://www.instagram.com/p/CU5htfYjKe9

Το τέλος του 2021, βρήκε και πάλι τη Μαίρη στην αγκαλιά του Ίαν με την πιο τρυφερή αφιέρωση της Συνατσάκη σε σύντροφό της, τουλάχιστον δημόσια:

https://www.instagram.com/p/CYKHAhhLriR

«Τόσες μετακομίσεις σε τούτη την ζωή για να μου μάθει το 2021 ότι το σπίτι που με χώρεσε ολόκληρη και με έκανε να νιώθω ασφαλής… είσαι εσύ. Να έχει το 2022 ένα ζεστό σπίτι για όλους σας. Ο,τι κι αν σημαίνει, ο,τι κι αν συμβολίζει. Ο,τι κι αν χρειάζεστε, να βρεθεί την καινούργια χρονιά, εύκολα στο δρόμο σας αγαπημένοι μου άνθρωποι»!

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η Μαίρη είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή DOT:

Μετακόμισε ξανά η Μαίρη Συνατσάκη: Το επόμενο βήμα στη σχέση με τον Ίαν Στρατή

«Όλα είναι πολύ καλά με τη συγκατοίκηση», είχε πει από τη μεριά της η Μαίρη ενώ η παρουσιάστρια είχε πει στο DOT:

«Είναι ωραία αυτή η φάση στη ζωή μου, δεν μπορώ να κρύψω ότι νιώθω τυχερή ότι σε αυτή τη φάση είμαι ήρεμη μέσα μου. Εγώ ποτέ δεν ήθελα τσακωμούς στις σχέσεις, εύχομαι όλοι να βρείτε την ηρεμία», είχε αποκαλύψει η Μαίρη.