Μετακόμισε ξανά η Μαίρη Συνατσάκη: Το επόμενο βήμα στη σχέση με τον Ίαν Στρατή

Μετακόμισε ξανά η Μαίρη Συνατσάκη: Το επόμενο βήμα στη σχέση με τον Ίαν Στρατή

Ακόμα μία μετακόμιση για τη Μαίρη Συνατσάκη και ο λόγος είναι σοβαρός. 

Το 2021 ήταν μια χρονιά γεμάτη αγάπη για τη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Ίαν Στρατή.

Μπορεί αρχικά, η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής να κράτησαν χαμηλό προφίλ σε σχέση με τον δεσμό τους, όμως από το καλοκαίρι και μετά δεν έλειψαν οι δημόσιες κοινές εμφανίσεις κι ένα επικό road trip στην Ιταλία πάνω στη μηχανή του Ίαν.

Η νέα μετακόμιση:

Η Μαίρη, αποφάσισε πάντως να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Ίαν, με τον οποίο συνεργάζεται και στην θεατρική παράσταση Hair.



Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας στο Πρωινό, η Μαίρη Συνατσάκη μετακόμισε πριν τρεις μήνες σε ένα νέο διαμέρισμα, ωστόσο τώρα αποφάσισε να αλλάξει ξανά σπίτι και να μετακομίσει σε ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα μαζί με τον αγαπημένο της Ίαν.

Μπορεί η Συνατσάκη να μίλησε με γρίφους στον φακό του Πρωινό αλλά ο δημοσιογράφος της εκπομπής αποκάλυψε πως το ζευγάρι συγκατοικεί την τελευταία εβδομάδα.

«Στο σπίτι που ήμουν, είμαι δηλαδή. Δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα τέτοιο, η ζωή είναι πολύ περίεργη αυτή τη στιγμή. Τι να σου πω. Δεν αλλάζει η συνθήκη της ζωής πάντως. Χωράμε και σε μικρά σπίτια» δήλωσε η Μαίρη.

Η επισημοποίηση του δεσμού του ζευγαριού έγινε στο Instagram τον φυσικό τόπο δράσης της Συνατσάκη, με ένα κοινό ποστ γεμάτο αγάπη και έρωτα στις αρχές Οκτωβρίου.

Πριν λίγες ημέρες, ο Ίαν είχε ερωτηθεί πάντως για αν θα επισημοποιηθεί ο δεσμός με τη Συνατσάκη και είχε αποφύγει να απαντήσει.

«Δεν ξέρω αν θα επισημοποιηθεί η σχέση με τη Μαίρη»,είχε πει ο Ίαν ο οποίος βιώνει μια δύσκολη περίοδο στην ζωή του μιας και έχασε τον πατέρα του.



Οι δηλώσεις της Μαίρης για τη ζωή στο πλευρό του Ίαν

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η Μαίρη είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή DOT:

«Όλα είναι πολύ καλά με τη συγκατοίκηση», είχε πει από τη μεριά της η Μαίρη ενώ η παρουσιάστρια είχε πει στο DOT:

«Είναι ωραία αυτή η φάση στη ζωή μου, δεν μπορώ να κρύψω ότι νιώθω τυχερή ότι σε αυτή τη φάση είμαι ήρεμη μέσα μου. Εγώ ποτέ δεν ήθελα τσακωμούς στις σχέσεις, εύχομαι όλοι να βρείτε την ηρεμία», είχε αποκαλύψει η Μαίρη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η σύμπτωση που ανακάλυψε η Συνατσάκη για το Instagram της πριν 8 χρόνια (photo)

Συνατσάκη- Στρατής: Δεν κρύβουν τον έρωτά τους και οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους (photos)

Η Μαίρη Συνατσάκη εξομολογείται: «Νόμιζα ότι τα είχα κάνει όλα» (video)