Το ρομαντικό ταξίδι της Μαρίας Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη λίγους μήνες πριν τον γάμο τους

Το ρομαντικό ταξίδι της Μαρίας Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη λίγους μήνες πριν τον γάμο τους

Το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές στα Χανιά, όπου πέρασαν το πρώτο Πάσχα μαζί με την κόρη τους. 

Στον κοινό τόπο καταγωγής τους, τα Χανιά, αποφάσισαν να περάσουν το Πάσχα, η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης και η χαρά τους ήταν μεγάλη, γιατί αυτό ήταν και το πρώτο μαζί με την κόρη τους. Τα Χανιά θα είναι και η πόλη όπου θα κάνουν τον γάμο τους το καλοκαίρι, αλλά και την βάφτιση της μικρής, σύμφωνα με πληροφορίες.

https://www.instagram.com/p/Cce36CFMtZr

Οι αγκαλιές με τον άντρα της ζωής της

Ο γιατρός στο επάγγελμα Στέλιος Μανουσάκης, συνεχίζει να εργάζεται σε νοσοκομείο στην Ελβετία και τα Σαββατοκύριακα μόνο, κατάφερνε να έρχεται στην Αθήνα για να είναι κοντά στην αγαπημένη του Μαρία, η οποία φέτος ήταν στην εκπομπή «Τι λες τώρα» στο Mega και στο μικρό τους κοριτσάκι. Όμως τα κατάφεραν να περάσουν το Πάσχα μαζί και μάλιστα στα Χανιά όπου είναι τόπος καταγωγής και των δύο. Οι μίνι διακοπές τους είχαν και το αντίστοιχο πασχαλινό γλέντι στο πατρικό της οικογένειας Μανουσάκη, αλλά και ξέγνοιαστες βόλτες με την κόρη τους στο κέντρο της πόλης, όπου δεν έλειψαν και οι τρυφερές αγκαλιές και τα φιλιά μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/Ccz-C2YstLA

Στις 31 Μαϊου μάλιστα το ζευγάρι, θα γιορτάσει και τα πρώτα γενέθλια της μικρής τους κόρης, ενώ μετά τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και της εκπομπής «Τι λές τώρα» στο Μega, θα βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο της Στέλιο στην Ελβετία. Σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήσουν σύντομα και τις ετοιμασίες του γάμου τους αλλά και της βάφτισης της κόρης τους, Κατερίνας, που θα γίνουν στα Χανιά, όπου κατοικεί μόνιμα και η οικογένεια του Στέλιου.

Η Μαρία Ηλιάκη στο Queen.gr: «Κάθε μήνα αγαπώ την κόρη μου περισσότερο αλλά έχω πάντα αγωνία»

Τα τελευταία άλλωστε καλοκαίρια βρίσκονται μόνιμα στο νησί, το οποίο έχουν συνδέσει με την σχέση τους, αλλά και με τις παιδικές τους αναμνήσεις. Πριν γίνουν ζευγάρι το 2018, υπήρξαν στενοί φίλοι, όπως είχε δηλώσει η Μαρία, η οποία έκανε παρέα και με τις αδελφές του. Η μοίρα τους επεφύλαξε μία πολύ ωραία συνέχεια, καθώς τα αισθήματά τους, άλλαξαν και κατάλαβαν το πόσο πολύ ταιριάζουν.

Ήταν καρμικό να συμβεί, όπως όλοι καταλαβαίνουμε.