Η απώλεια της μαμάς: Ηλιάκη, Χρηστίδου, Καραβάτου και όλες οι celebs που συγκίνησαν με τα λόγια τους

Πατούλια Κατερίνα
Η απώλεια της μαμάς: Ηλιάκη, Χρηστίδου, Καραβάτου και όλες οι celebs που συγκίνησαν με τα λόγια τους

Η ζωή μετά την απώλεια της μαμάς. Οι διάσημες που έχασαν τη μητέρα τους, τα είπαν όλα μέσα από posts που συγκίνησαν.

Η απώλεια της μητέρας της Μίνας, βύθισε στο πένθος την παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία με μια σειρά φωτογραφιών παρέα με την πολυαγαπημένη της μητέρας και μια σειρά από συγκινητικά λόγια, αποχαιρέτησε τη μαμά της, η οποία πολέμησε για περισσότερο από έναν χρόνο την ασθένεια που της στέρησε τη ζωή.


https://www.instagram.com/p/B6lTjaNA5WT

Το post της Σίσσυς, συγκίνησε γνωστούς και αγνώστους, τα λόγια της παρουσιάστριας γροθιά στο στομάχι και το αντίο δύσκολο.

Το αντίο της Σίσσυς στη μαμά της Μίνα


https://www.instagram.com/p/CZleZiBI-R2

«Αντίο μαμά…
Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε…
Να γιορτάσω το πέρασμα σου απ´τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια…
Χαρά και αισιοδοξία που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο..

Αντίο μαμά μου..
Στάσου μόνο λίγο.. Κοίτα πίσω σου…
Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι αυτό, που κρύβεται πάντα πίσω απ’ το φουστάνι σου..
Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω και αυτό μαμά..
Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία.

Καλή αντάμωση…

Και όταν ξανασυναντηθούμε… κοιτά μανούλα μου, φουστάνι να φοράς… μέσα να τρέξω να χωθώ..
Σ´αγαπώ», έγραψε η Σίσσυ χαρακτηριστικά.

Πριν μερικούς μήνες, την απώλεια της δικής της μητέρας βίωσε και η Κατερίνα Καραβάτου.


https://www.instagram.com/p/CV_LjsQIuSa

«Για να δούμε τι μπορώ να γράψω κάτω από μια φωτογραφία στα social media για τη μαμά μου? Αυτομάτως σκέφτομαι γιατί πρέπει να γράψω κάτι στα social media για τη μαμά μου. Γιατί πως αλλιώς θα συνεχίσω, ξέρω γω, ενώ έχει συμβεί αυτό που καθορίζει τα πάντα και να κάνω ένα άσχετο ποστ? Και πως μπόρεσα να το κάνω ας πούμε για τον μπαμπά μου; Σωστά. Μπα. Λάθος. Τώρα ξέρω καλύτερα. Οχι. Δεν ξέρω καλύτερα. Τώρα είμαι αλλιώς. Θα γράψω μόνο ότι σκεπτόμενη ποια φωτογραφία θα ήθελα να θυμάμαι από εκείνη, είναι η φωτογραφία που θα ήθελε να θυμάται η μαμά, τον μπαμπά μου. Από τη βάφτιση της Αέλιας. Μόνο αυτό. Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε όλοι. Τα υπόλοιπα δικά σας και δικά μου», είχε γράψει η Κατερίνα στις 7 Νοεμβρίου αποχαιρετώντας τη μαμά της Κική Καραβάτου.

«Τώρα που ξενυχτά με τη δική μου κόρη, σε σκέφτομαι ακόμα πιο πολύ»

Ανήμερα της γιορτής του Αγίου Αθανασίου, η Μαρία Ηλιάκη έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα στη μητέρα της που δεν είναι πια κοντά της. Η παρουσιάστρια -η οποία το καλοκαίρι έγινε για πρώτη φορά μητέρα- έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τώρα που ξενυχτάω με τη δίκη μου κόρη …σε σκέφτομαι ακόμα πιο πολύ.. τα ξενύχτια σου πλάι μου…και τώρα καταλαβαίνω, χρόνια πολλά Μαμά…κι ας μην είσαι εδώ».

Η Μαρία έχασε τη μητέρα της Αθανασία πριν οκτώ χρόνια και για την μεγάλη αυτή απώλεια είχε πει χαρακτηριστικά:

«Είναι ευλογία να λυπάσαι όταν δεν υπάρχει. Είναι ευλογία να θυμώνεις γιατί σου έφυγε, σου άφησε κενά, δεν σε καταλαβαίνει πια. Για εκείνο το ´Αχ μανούλα μου’ που σου βγαίνει αυθόρμητα σε μικρές καθημερινές στιγμές. Κράτησε την εικόνα της μάνας σου ως δίχτυ ασφαλείας, είτε κατάφερε, είτε όχι να είναι αποτελεσματική στο ρόλο της γιατί εσένα σου έδωσε τη ζωή. Και άφησε την από εκεί που είναι να σου στέλνει την ευλογία η τη συγνώμη της. Γιατί έτσι κ αλλιώς μέσα από σένα ζει».


https://www.instagram.com/p/CY4ky36IM4V

Η Μαρία Μενούνος μιλά καθημερινά με τη μαμά της Litsa, 9 μήνες μετά τον χαμό της

Ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα το 2021, η Λίτσα Μενούνος, η μαμά της Maria Menounos έφυγε από τη ζωή μετά από πενταετή μάχη με τον καρκίνο.


https://www.instagram.com/p/CZpUc-_vitS

Tην απώλεια της μαμάς της προσπαθεί καθημερινά να ξεπεράσει η παρουσιάστρια, η οποία μόλις χτες έγραψε χαρακτηριστικά:

«Πρόσφατα μιλούσα με έναν φίλο που είχε αντιμετωπίσει την απώλεια αγαπημένων προσώπων του φέτους και συζητούσαμε για το πώς τα αγαπημένα μας πρόσωπα μας στέλνουν σημάδια. Για μένα ξέρω ότι η μαμά μου είναι εκεί σε κάθε δύση του ήλιου και ακόμα και μετά τον θάνατό της, την νιώθω καθημερινά.Κι όταν είμαι πολύ λυπημένη, της στέλνω ένα γραπτό μήνυμα», τόνισε η Μαρία, η οποία είχε εξηγήσει μετά την απώλεια της κυρίας Λίτσας:

«Απευθύνομαι σε όσους έχασαν τη μαμά του στον κόσμο που ζούμε εδώ, και θέλω να μοιραστώ τον λόγο που δεν μπόρεσα να απευθύνω στην κηδεία της μαμάς.Παρόλο που ήλπιζα για ένα θαύμα, προετοιμαζόμουν και για την απώλεια. Η ψυχή της μαμάς μου είχε τη δική της πορεία και πρέπει να το σεβαστώ. Η ψυχή της μαμάς μου είναι αυτή που αγαπώ και αυτό είναι ενέργεια. Ενέργεια ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που δεν δημιουργείται και δεν καταστρέφεται.Η αγάπη μας παραμένει όλη την ώρα και έμαθα πως πρέπει να βρω έναν νέο τρόπο να επικοινωνώ μαζί της και να την ακούω, σαν την επικοινωνία με τον θεό.Μοιράζομαι όλο αυτό για να ξέρετε όσοι χάσατε τη μαμά σας πως είμαι μαζί σας, ξέρω πως η μαμά μου είναι εδώ και μιλάω μαζί της διαρκώς. Τα τελευταία πέντε χρόνια έμαθα πως δεν θα είμαι ποτέ ξανά μόνη, έχω καθοδήγηση και αγάπη από ψηλά και έχω πια τον καλύτερο φύλακα άγγελο, μαμά μου θα σε αγαπώ πάντα».

Το αντίο της Μπέττυς Μαγγίρα:

Τον Οκτώβριο του 2021, από τη ζωή έφυγε και η μητέρα της παρουσιάστριας Μπέττυς Μαγγίρα αλλά και της Ματθίλδης Μαγγίρα.


https://www.instagram.com/p/CVIrrbyMxl-

«Αντίο μανούλα μου. Αβάσταχτος ο πόνος του αποχωρισμού, εύχομαι να έρχεσαι να σε βλέπω στα όνειρα μου», είχε γράψει η Μπέττυ ενώ είχε εξομολογηθεί:

«Μεγάλη απώλεια. Είναι σαν να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Η μάνα σου είναι αυτή που σε έφερε στον κόσμο. Η μήτρα. Προσπαθώ να είμαι θετική και χαρούμενη στην εκπομπή γιατί έτσι πρέπει και ξεχνιέμαι, θα σου έλεγα με την δουλειά μου, την εργασιοθεραπεία αλλά το πως βιώνω εγώ όλη αυτήν την απώλεια το ξέρει μόνο το σπίτι μου».

Η απώλεια της μαμάς της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Στις 28 Ιουλίου 2020 η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έχασε τη μητέρα της και στη δημοσίευσή της η συνεργάτης της Ελένης είχε αρκεστεί να γράψει την ημερομηνία απώλειας της μαμάς της.

«Πλατύ ποτάμι η αγάπη και βαθύ
Κουράστηκε και πάει να κοιμηθεί
Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας;
Να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς.
Σου κλέβει η ανατολή μικρό φιλί» έγραψε η Χαρά Χρυσικοπούλου-Καίσαρη, η αδερφή της Ελιάνας για την απώλεια της μητέρας τους.


https://www.instagram.com/p/CDZFmgXFYpp

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξέσπασε σε κλάματα η Maria Menounos στο μνημόσυνο της μαμάς της (video)

Το σχόλιο του Θοδωρή Μαραντίνη για την απώλεια της μαμάς της Σίσσυς Χρηστίδου συγκινεί

Η Μαρία Ηλιάκη έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα στη μητέρα της την οποία έχασε το 2012