Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan παραδέχθηκαν τη σχέση τους με ένα τρυφερό post

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan παραδέχθηκαν τη σχέση τους με ένα τρυφερό post

Η τραγουδίστρια είναι ξανά ερωτευμένη μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Μike και δεν το κρύβει.

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν το τελευταίο διάστημα οι φήμες ότι η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan είναι ζευγάρι. Σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της η τραγουδίστρια απάντησε αινιγματικά για τη φημολογούμενη σχέση τους αναφέροντας on camera: «Είναι ωραίο να περνάς καλά, εύχομαι σε όλους σας να περνάτε καλά».

Το ζευγάρι κυκλοφόρησε πρόσφατα το video clip του single τους «Εpafi» όπου μας μεταφέρουν ένα love story με διαφορετικό τρόπο. Η συνεργασία τους έφερε ολοένα και πιο κοντά με αποτέλεσμα να αναπτυχθεί μια όμορφη σχέση.

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan έκαναν το πρώτο τους κοινό post

Ο DJ Stephan δημοσίευσε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. To ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε αγκαλιασμένο στον καθρέπτη του δωματίου όπου διέμεναν στα Μετέωρα, δείχνοντάς μας πως είναι στα καλύτερά τους.

Η Έλενα Τσαγκρινού ξετρέλανε τους fans του Lucifer και τα σχόλια είναι φανταστικά

Ο Dj Stephan κρατά στην αγκαλιά του την Έλενα, η οποία χαμογελά ξανά μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Μike. Η φωτογραφία συγκέντρωσε χιλιάδες likes ενώ η Έλενα Τσαγκρινού σχολίασε την ανάρτηση με μία καρδούλα.

https://www.instagram.com/p/CcyJeUjMnla

Ο χωρισμός της Έλενας Τσαγκρινού από τον Mike

H 27χρονη τραγουδίστρια είχε δηλώσει πριν μερικές εβδομάδες, πως ο χωρισμός ήταν μια απόφαση που πήραν από κοινού με τον Mike. «Ήταν μια κοινή απόφαση. Αποφασίσαμε και οι δύο να συνεχίσουμε τη ζωή μας ο καθένας χωριστά και όλα καλά μεταξύ μας. Έχουμε περάσει το δύσκολο κομμάτι, κάναμε κάποιες συζητήσεις και αποφασίσαμε ότι όλα καλά. Οι σχέσεις μας θα είναι πολύ όμορφες γιατί δεν προέκυψε κάτι άσχημο, δεν υπήρξε τσακωμός», είχε πει χαρακτηριστικά η Έλενα Τσαγκρινού.

«Ο κάθε άνθρωπος που σου έχει προσφέρει κάτι στη ζωή σου και τον κρατάς στην καρδιά σου και τον αγαπάς, γι’ αυτά που έχετε ζήσει μαζί», ανέφερε η Έλενα Τσαγκρινού, ενώ τόνισε πως «είναι άδικο να αισθάνεσαι ότι έχει δικαιώματα σε έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις χωρίσει στο πως θα συνεχίσει εκείνος τη ζωή του», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Πηγή κεντρικής: djstephan_