O Channing Tatum είχε γενέθλια και τα γιόρτασε στην αγκαλιά της Salma Hayek

Νατάσσα Σχοινά
O Channing Tatum είχε γενέθλια και τα γιόρτασε στην αγκαλιά της Salma Hayek

Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, ο Channing Tatum έκλεισε τα 42!

Τρίτη 26 Απριλίου χτες και, ενώ για τους περισσότερους ήταν μία μέρα όπως όλες οι άλλες, για τον Channing Tatum είχε μία διαφορετική βαρύτητα, καθώς γιόρτασε τα γενέθλιά του. Ο διάσημος ηθοποιός, όσο και να φαντάζει απίστευτο σε πολλούς, έκλεισε τα 42 του χρόνια, όμως, η ανάρτηση που είδαμε στο Instagram ήταν μία που εξέπληξε το κοινό.

Η Salma Hayek, που πρόσφατα αντικατέστησε τη Thandiwe Newton, στην επόμενη ταινία του franchise του Magic Mike, «Magic Mike Last Dance», άδραξε την ευκαιρία να δημοσιεύσει ένα βίντεο, στο οποίο χορεύει με τον ίδιο τον Magic Mike ανήμερα των γενεθλίων του.

Ο χορός της Salma Hayek με τον Channing Tatum

Με φόντο στολισμούς που παραπέμπουν σε πάρτι γενεθλίων, Salma Hayek και Channing Tatum επιδόθηκαν σε χορούς salsa και πάνω στις στροφές, η 55χρονη σταρ τού ευχόταν χρόνια πολλά. Έπειτα, η Hayek πόσταρε το βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε: «Χρόνια πολλά, Channing! Είναι μεγάλη χαρά να βρίσκεσαι τριγύρω!».

https://www.instagram.com/p/Cc0Z52TlkHs

Πώς προέκυψε η συνεργασία με τη Salma Hayek

Μέχρι πρότινος, η Thandiwe Newton είχε κλείσει να παίξει στην επόμενη ταινία με τον Channing Tatum, όμως, ξαφνικά πήρε την απόφαση να αποχωρήσει λόγω προσωπικών προβλημάτων.

«Η Thandiwe Newton πήρε τη δύσκολη απόφαση να απομακρυνθεί από την παραγωγή του Magic Mike Last Dance της Warner Bros. Pictures για να διαχειριστεί οικογενειακά προβλήματα», είπε ένας εκπρόσωπος της Warner Bros.

Ο Channing Tatum θέλει να ξαναπαίξει τον Magic Mike όταν θα είναι 70

https://www.instagram.com/p/CXiSufVOFZJ

Μέχρι και ο ίδιος ο Tatum ήταν αβέβαιος για την επιστροφή του στην τελευταία ταινία του franchise, γιατί δεν ήξερε αν ήθελε να μπει πάλι στη διαδικασία να κάνει τόσο γυμνασμένο και σμιλεμένο το σώμα του. «Αυτός ίσως ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν ήθελα να κάνω μία τρίτη (ταινία). Γιατί πρέπει να δείχνω έτσι. Είναι δύσκολο να δείχνεις έτσι. Ακόμα και να γυμνάζεσαι, το να έχεις αυτό το σώμα δεν είναι φυσικό. Δεν είναι καν υγιές. Πρέπει να πεινάσεις. Δε νομίζω πως, όταν είσαι τόσο σφιχτός, είσαι πραγματικά υγιής», δήλωσε ο Tatum στο Kelly Clarkson Show της Kelly Clarkson.

Μέσα σε όλα αυτά, να σου θυμίσουμε πως ο Channing ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και το δεύτερο βιβλίο του, μετά την επιτυχία του πρώτου, «The One and Only Sparkella». Το sequel θα λέγεται «The One and Only Sparkella Makes a Plan».

https://www.instagram.com/p/CcylBR5Pxi2