Ο Channing Tatum θέλει να ξαναπαίξει τον Magic Mike όταν θα είναι 70

Νατάσσα Σχοινά
Ο Channing Tatum θέλει να ξαναπαίξει τον Magic Mike όταν θα είναι 70

Το franchise του Magic Mike έχει ακόμα πολλά χρόνια μπροστά του.

Ακόμα και να μην είσαι ιδιαίτερα σινεφίλ, τον Magic Mike τον θυμάσαι. Πέρα από το ότι πρόκειται για ένα πολύ διάσημο franchise του Hollywood, στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Channing Tatum. Ο 41χρονος ηθοποιός αποδεικνύει με τα χρόνια ότι αξίζει να έχει τη θέση του ανάμεσα στα αστέρια του κινηματογράφου, όμως, όσον αφορά στον Magic Mike, ένα άλλο του ταλέντο ξεχωρίζει: ο χορός.

Ο Tatum κλέβει τις εντυπώσεις στις ταινίες. Και, αν κάποιοι μπορούν να αμφισβητήσουν το ταλέντο του στην υποκριτική, σίγουρα δεν μπορούν αυτό στον χορό. Βέβαια, δεν είναι να απορείς με τις επιδόσεις, αν σκεφτείς πως ο ηθοποιός έχει δουλέψει στην πραγματική ζωή ως στρίπερ υπό το όνομα «Chan Crawford». Αυτό ήταν που οδήγησε και στη δημιουργία του Magic Mike εξαρχής.




Magic Mike στα... 70!

Την ώρα, λοιπόν, που περιμένουμε την τρίτη ταινία του franchise «Magic Mike's Last Dance», o Tatum μίλησε στο Αμερικανικό People και δήλωσε πως η μόνη ταινία που σκεφτόταν να κάνει πριν καταλήξουν στην επερχόμενη είναι μία όταν θα είναι ηλικιωμένος για να δείξει πώς θα είναι ο Mike τότε – μάλλον σε μία πιο γκρινιάρικη εκδοχή.

«Το μόνο που είπα να κάνω -πριν αποφασίσουμε αυτήν την εκδοχή- ήταν μία Grumpy Old Men (Γκρινιάρηδες Ηλικιωμένοι) εκδοχή, όταν θα είμαστε 70. Όταν θα είμαστε 70, θέλω να φέρω πίσω την ομάδα, εννοείται», σχολίασε ο ηθοποιός.




Η τρίτη ταινία του Magic Mike θα έχει περισσότερο και «καλύτερο» χορό

Ο Tatum μίλησε για την επόμενη ταινία της ιστορίας και εξέφρασε την επιθυμία του να έχει καλύτερο χορό. Εξήγησε, παράλληλα, πως ο λόγος που δεν το έκαναν στις μέχρι τώρα ταινίες είναι επειδή ήθελαν να αποδώσουν ακριβώς την πραγματικότητα του επαγγέλματος.

«Θέλω χορό όπως δεν έχουμε μπορέσει να ξανακάνουμε ποτέ στις άλλες δύο ταινίες. Γιατί έπρεπε να είμαστε ειλικρινείς στην πραγματικότητα του τι είναι αυτός ο κόσμος, κάτι που δεν είναι ο τέλειος χορός», είπε ο ηθοποιός και σχολίασε πως το Magic Mike live stage show που έγινε στο Λονδίνο το 2018 ήταν ουσιαστικά η κινητήριος δύναμη πίσω από την απόφαση της ταινίας.



«Ήθελα το live show να είναι η τρίτη ταινία. Έχει πραγματικό νόημα, χωρίς να προσπαθείς να πιέσεις κάποιο μήνυμα ή κάτι. Ο Steven Soderbergh πήγε και το είδε στο Λονδίνο και μετά ήρθε σε εμένα στην πρεμιέρα στο Βερολίνο. Μιλούσε μία στην Carolin (σ.σ. Reid Carolyn – η σεναριογράφος του Magic Mike) και μία σε μένα. ‘Πρέπει να κάνουμε μία τρίτη ταινία και να τη βασίσουμε στις θεματικές αυτού που κάνει το σόου’. Νομίζω ότι κάθε ταινία μάς οδηγεί σε αυτήν την ταινία», είπε ο Tatum.

dance party GIF

Σε περίπτωση που θες να δεις περισσότερες φωτογραφίες από τις ταινίες του Magic Mike, απλά σκρόλαρε προς τα κάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Channing Tatum – Zoe Kravitz: Η κίνηση του ηθοποιού που αναζωπύρωσε τις φήμες για σχέση

O Brad Pitt φλερτάρει τη Sandra Bullock κάνοντας τον Channing Tatum να σκάσει από τη ζήλια του

Ο Channing Tatum μοιράστηκε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τη Zoë Kravitz