Η Μαρία Σολωμού έδωσε την καλύτερη απάντηση στο αν είναι σε σχέση

Ιωάννα Τζανή
Η Μαρία Σολωμού έδωσε την καλύτερη απάντηση στο αν είναι σε σχέση

Τελικά είναι σε σχέση ή... ελεύθερη και ωραία;

Η Μαρία Σολωμού είναι μια γυναίκα που μας έχει συνηθίσει να απασχολεί περισσότερο για την επαγγελματική της πορεία παρά για την προσωπική της ζωή. Η ίδια προσπαθεί να διατηρεί χαμηλούς τόνους και σπάνια αναφέρεται σε προσωπικά ζητήματα.

Ωστόσο, τον περασμένο Δεκέμβριο ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ απαθανάτισε τη Μαρία Σολωμού με τον τράπερ Mente Fuerte να κάνουν βόλτα σε εμπορικό κέντρο αγκαλιασμένοι, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Όλο αυτό το διάστημα κανείς από τους δύο δεν έχει αναφερθεί σε αυτό το θέμα, όμως οι φήμες τούς θέλουν να έχουν πλέον χωρίσει, κάτι που - με έμμεσο τρόπο - επιβεβαίωσε και η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CcAjA2ctRuY

Η Μαρία Σολωμού στον πλαστικό χειρουργό - Ο φόβος και τα σχόλια μετά τη θεραπεία

«Είμαι ελεύθερη όπως με άφησες»

Λίγο πριν πετάξει για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να απολαύσει ένα όμορφο διήμερο, ο δημοσιογράφος του «Πρωινού» Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τη Μαρία Σολωμού στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η ηθοποιός ήταν χαμογελαστή, χαρούμενη και ευδιάθετη, ενώ αποκάλυψε γιατί δεν την είδαμε να παίζει κάπου φέτος, αλλά και αν τελικά... είναι σε σχέση.

«Δεν ήθελα να δουλέψω φέτος και γενικά μετά τον Covid έπαθα τέτοια ξενέρα... Είδα πώς είναι να ζεις σαν άνθρωπος κανονικός, μου είχε λείψει όλο αυτό, και δεν έχω πάει ούτε θέατρο», δήλωσε η Μαρία Σολωμού.

Απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν είναι ελεύθερη και ωραία, η ηθοποιός είπε την εξής ατάκα: «Είμαι ελεύθερη όπως με άφησες».

Η δημόσια εμφάνισή της με τον Mente Fuerte τον περασμένο Δεκέμβριο ήταν η πρώτη που έκανε η Μαρία μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Μουζουράκη το 2019. Η ίδια, μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Πρωινό» είχε εξομολογηθεί: «Τα τελευταία δυόμισι – τρία χρόνια κανείς δεν ξέρει τι κάνω. Αν θες να κρυφτείς, κρύβεσαι. Έχω αποφασίσει ότι δεν θέλω η εικόνα μου προς τα έξω να είναι “το ζευγάρι τάδε”».