Η Μαρία Σολωμού στον πλαστικό χειρουργό - Ο φόβος και τα σχόλια μετά τη θεραπεία

Νατάσσα Σχοινά
Η Μαρία Σολωμού στον πλαστικό χειρουργό - Ο φόβος και τα σχόλια μετά τη θεραπεία

Η ηθοποιός ένιωσε την ανάγκη για μία αναζωογόνηση.

Μία επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό αποφάσισε να κάνει η Μαρία Σολωμού για να δοκιμάσει μία αναζωογονητική θεραπεία στο πρόσωπό της. Η ηθοποιός μπήκε ιδιαίτερα αποφασισμένη αλλά εκφράζοντας τον φόβο της για τις βελόνες που σε πολύ λίγο θα βρίσκονταν στο πρόσωπό της.

«Έχει έρθει η ώρα η δύσκολη. Γιατρέ μου, τι είπαμε ότι κάνω σήμερα εδώ; Microneedle RF. Βελόνες, που σιχαίνομαι τις βελόνες. Δεν ξέρω πώς θα το κάνω, Παναγία μου, εγώ αυτό. Το είπα, όμως, κι εγώ να κάνω μία μεσοθεραπεία. Μία φρεσκάδα να πάρω. Εδώ ο γιατρός είναι φίλος και θεός και θα με προσέξει πάρα πολύ. Παρ’ όλα αυτά φοβάμαι. Θα σας δείξω το αποτέλεσμα», είπε η Σολωμού λίγο πριν μπει στο ιατρείο.

Η επίσκεψη της Μαρίας Σολωμού στον πλαστικό χειρουργό



Αφότου η θεραπεία τελείωσε, η ηθοποιός έκανε εκ νέου stories για να δείξει το πώς ήταν το πρόσωπό της στα πρώτα λεπτά και να διακωμωδήσει την κατάστασή της, μιας και ήταν κοκκινισμένη και πρησμένη και θα πήγαινε να κάνει μάθημα σε παιδιά.



«Εδώ η κατάσταση είναι τραγική, παιδιά, ε. Θέλω να σας πω ότι οι βελόνες ήταν πάρα πολλές. Είχα βάλει, όμως, πριν κρέμα. Αυτήν τη στιγμή, είμαι κόκκινη σαν μην πω τι, πρησμένη. Δεν ήταν τόσο επίπονη. Θα γίνουμε και οι δύο πέντε χρονών (αναφερόμενη στην Κατερίνα Θεοχάρη). Είπε ο γιατρός εδώ ότι όσο περισσότερο πρηστούμε, τόσο καλύτερα θα γίνω. Τελικά, δεν πόνεσα τόσο πολύ όσο φανταζόμουν. Θέλω να δω το θράσος μου που εγώ θα κυκλοφορήσω στον δρόμο με αυτήν τη μούρη και θα πάω να κάνω μάθημα σε παιδάκια ανυποψίαστα», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μάριος Αθανασίου: Η μάχη με την κατάθλιψη και η διαφωνία του με τη Μαρία Σολωμού

Σε σύγχυση η Μαρία Σολωμού - Οι «οιωνοί» για το μέλλον της ήρθαν από το ραδιόφωνο

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει γυμναστική και η Μαρία Σολωμού την τρολάρει (photos)