Ο Travis Barker πήγε στον τάφο του πατέρα της Kourtney Kardashian για να ζητήσει το χέρι της

Ιωάννα Τζανή
Ο Travis Barker πήγε στον τάφο του πατέρα της Kourtney Kardashian για να ζητήσει το χέρι της

Η κίνηση του Travis Barker συγκίνησε βαθιά την Kris Jenner.

Ο Travis Barker βρήκε τον τρόπο να ζητήσει το χέρι της αγαπημένης του Kourtney Kardashian ... και από τους δύο γονείς της και η κίνησή του ήταν ό,τι πιο ρομαντικό και γλυκό έχουμε ακούσει τελευταία!

Στο τελευταίο επεισόδιο του «The Kardashians», οι fans παρακολούθησαν κάτι παραπάνω από τον Travis Barker να τηλεφωνεί στην πεθερά του, Kris Jenner, ζητώντας το χέρι της 43χρονη κόρη της.

Kourtney Kardashian-Travis Barker: Μόλις παντρεύτηκαν-Ο μυστικός γάμος στο Las Vegas

Ο Travis Barker αγαπάει βαθιά την Kourtney και το απέδειξε για ακόμη μια φορά

H Kris Jenner αποκάλυψε ότι ο Travis, πριν κάνει πρόταση γάμου στην Kourtney, πήγε στον τάφο του εκλιπόντα πατέρα της, Robert Kardashian, για να... πάρει την ευλογία του.

«Μου ζήτησε το χέρι της και κυριολεκτικά ήθελα να βάλω τα κλάματα. Ήταν τόσο γλυκό και τρυφερό. Και μετά είπε ότι πήγε στον τάφο του μπαμπά της και ζήτησε την άδειά του. Τα έχασα», αποκάλυψε συγκινημένη η Kris Jenner.

Και πρόσθεσε:

«Μακάρι ο πατέρας της να ήταν εδώ για να το δει. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι παντρεύεται για πρώτη φορά».

Η αδερφή της Kourtney Kardashian, Kim, είπε αστειευόμενη: «Είναι πραγματικά τρελό που δεν έχει παντρευτεί στο παρελθόν. Το έχω κάνει εγώ για όλες μας!».

Ο Robert Kardashian πέθανε στις 30 Σεπτεμβρίου 2003, σε ηλικία 59 ετών και μέσα σε λιγότερο από οκτώ εβδομάδες αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο του οισοφάγου. Εκτός από την Kim και την Kourtney,η Kris και ο αείμνηστος Robert απέκτησαν την Khloé και τον Rob Kardashian.

Αρραβώνας βγαλμένος από παραμύθι

Η Kourtney Kardashian και ο 45χρονος μουσικός αρραβωνιάστηκαν σε ένα μοναδικό σκηνικό τον Οκτώβριο με την 42χρονη να γράφει σε ανάρτησή της: «για πάντα Travis Barker». Σύμφωνα με το TMZ που μετέδωσε πρώτο την είδηση του αρραβώνα, ο Barker έκανε την πρόταση γάμου σε παραλιακό ξενοδοχείο στο Montecito της Καλιφόρνια και είχε φέρει μια ανθοσύνθεση από κόκκινα τριαντάφυλλα στην άμμο προτού παρουσιάσει το δαχτυλίδι.

https://www.instagram.com/p/CVJzKB2FGUq

Αυτός ήταν ο πρώτος αρραβώνας για την Kourtney μιας και δεν αρραβωνιάστηκε ποτέ με τον πατέρα των τριών παιδιών της Scott Disick με τον οποίο απέκτησαν μαζί τον 11χρονο Mason, την 9χρονη Penelope και τον 6χρονο Reigh.