Η Κατερίνα Στικούδη έχει γίνει χαζομαμά και δεν το κρύβει πια

Ιωάννα Τζανή
Η Κατερίνα Στικούδη έχει γίνει χαζομαμά και δεν το κρύβει πια

«Δεν το πιστεύεις ότι μπορεί ένα παιδάκι να δώσει τόση ευτυχία, αν δεν το ζήσεις», είπε η γλυκιά μανούλα.

Η περασμένη χρονιά για την Κατερίνα Στικούδη ήταν μια από τις πιο σημαντικές και σπουδαίες της ζωής της, αφού στις 17 Οκτωβρίου του 2021 έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη. Ο 6 μηνών πλέον Βύρωνας ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού και να τους αλλάξει τη ζωή προς το καλύτερο.

Και μπορεί στην αρχή η Κατερίνα να ήταν φειδωλή στις δηλώσεις της για τον μικρό Βύρωνα και να μην ήθελε να κάνει αναφορές σε εκείνον, όμως το μωράκι της τής έχει πάρει το μυαλό και αυτό δεν μπορεί πια να κρυφτεί!

Κατερίνα Στικούδη: Κοινή έξοδος με τον σύζυγό της 5 μήνες μετά τον ερχομό του μωρού τους

Μιλώντας στο «Happy Day», η Κατερίνα Στικούδη αναφέρθηκε στο μωράκι της, λέγοντας: «Ο γιος μου μεγαλώνει πολύ γρήγορα! Είναι καλός και πολύ χαμογελαστός. Τρελαίνεσαι, δεν το πιστεύεις ότι μπορεί ένα παιδάκι να δώσει τόση ευτυχία αν δεν το ζήσεις».

https://www.instagram.com/p/CVNiG3it3AD

Επιστρέφει τελικά στην τηλεόραση;

Όσο για τα τηλεοπτικά πρότζεκτ που ακούγεται ότι θα αναλάβει, και συγκεκριμένα την εκπομπή με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Κατερίνα απάντησε: «Ακόμα δεν είναι κάτι σίγουρο και ανακοινώσιμο. Συζητάμε και περιμένουμε. Εμείς πάντως περάσαμε πολύ όμορφα στον πιλότο που κάναμε, είχαμε πολύ ωραία χημεία».

Όταν ο δημοσιογράφος είπε στην Κατερίνα ότι επιστρέφουν και τα δύο τηλεοπτικά πρότζεκτ που είχε κάνει, το «My Style Rocks» και το «J2US», η παρουσιάστρια είπε: «Λες να τα κάνω και τα δύο; Το φαντάζεσαι; Όχι! Θα κοιμόμουν σε ένα αυτοκίνητο όπως έκανα τότε που ήμουν στο "My Style Rocks", στο "Αν ήμουν πλούσιος" και σε σχήμα στην Ιερά Οδό ταυτόχρονα. Υπήρξαν στιγμές που δεν προλάβαινα να γυρίσω σπίτι και ο πεθερός μου έχει μια μεγάλη λιμουζίνα, κανονικό σπίτι είναι αυτό, δεν είναι αυτοκίνητο, και έχει τύχει να κοιμηθώ δύο βράδια μέσα στο αυτοκίνητο. Για ένα δίωρο να κλείσω λίγο τα μάτια μου. Δεν το ξανακάνω».

Η σχέση ζωής της Κατερίνας με τον Βαγγέλη Σερίφη

Η Κατερίνα είναι μαζί με τον αγαπημένο της DJ Ricο, κατά κόσμον Βαγγέλη Σερίφη τα τελευταία 12 χρόνια. Οι φήμες ότι η Κατερίνα Στικούδη περιμένει μωρό είχαν φουντώσει ήδη από την αρχή της εγκυμοσύνης της, όμως εκείνη το επιβεβαίωσε πολύ αργά.

Η επιβεβαίωση ήρθε με την παρουσία της στα backstage του J2US, στον ένατο μήνα της κύησής της, και λίγες ημέρες πριν γεννήσει.