Κατερίνα Στικούδη: Κοινή έξοδος με τον σύζυγό της 5 μήνες μετά τον ερχομό του μωρού τους

Κατερίνα Στικούδη: Κοινή έξοδος με τον σύζυγό της 5 μήνες μετά τον ερχομό του μωρού τους

H Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης πραγματοποίησαν μία σπάνια βραδινή έξοδο.

Στα καλύτερά τους είναι η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης. Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από ποτέ 5 μήνες μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Οι δυο τους, λοιπόν, αν και σπάνια πραγματοποιούν κοινές εξόδους, το βράδυ της Τρίτης (8/3) βρέθηκαν σε πάρτι καταστήματος στον Πειραιά.

stikoudi gios

Ο γιος της Κατερίνας Στικούδη έγινε τεσσάρων μηνών και μόλις είδαμε την τρυφερή φωτογραφία του

Η σπάνια κοινή εμφάνιση Στικούδη-Σερίφη

Ντυμένοι στα ίδια χρώματα και με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης πόζαραν στον φωτογραφικό φακό σε πάρτι καταστήματος στον Πειραιά.

stikoudi2

Η τραγουδίστρια, που τον περασμένο Οκτώβριο έγινε μαμά για πρώτη φορά, φόρεσε τζιν φούστα, λευκό ζιβάγκο με τοπ σε κίτρινες και μπλε αποχρώσεις και ασορτί ζακέτα. Το look ολοκλήρωσε με μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια.

Στα μπλε ήταν ντυμένος και ο Βαγγέλης Σερίφης, ο οποίος φορούσε τζιν παντελόνι, με λευκή μπλούζα και μπλε jacket.

Οι σκέψεις για δεύτερο μωρό

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε πριν λίγες μέρες καλεσμένη η Κατερίνα Στικούδη, η οποία – μεταξύ άλλων- μίλησε για σκέψεις που κάνει με τον σύζυγό της για δεύτερο παιδί.



«Μου λέει να πάμε για δεύτερο παιδί, αλλά εγώ του λέω ας το απολαύσουμε το πρώτο, να το χαρούμε και θα δούμε μετά. Δεν είμαι αρνητική, βέβαια. Θέλω ό,τι μωράκι έρχεται να έρχεται γερό και δυνατό. Θα ήθελα και ένα κοριτσάκι, αφού έχουμε ένα αγοράκι. Μια μικρή Κατερίνα. Το σκέφτομαι, όμως, γιατί έίχα καλή εγκυμοσύνη, αλλά ο τοκετός μου δεν ήταν εύκολη διαδικασία. Δεν θέλω να πω λεπτομέρειες, ήμουν πάρα πολύ συγκεντρωμένη, γέννησα φυσιολογικά και είχα καλή ομάδα με τον γιατρό μου. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί με στήριξαν, ήταν δύσκολος ο τοκετός, αλλά επειδή είμαι μαχήτρια δεν το έβαλα κάτω», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη στη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ